Upozorili ju fanovi

Zaigrala se u fotošopu: Objavila seksi fotku, no nije primijetila pogrešku koja joj se potkrala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora objavila seksi fotografiju i istaknula dekolte u prvi plan, no obožavatelji su zaključili da se malo zaigrala u fotošopu.

Britanska pjevačica, inače porijeklom s Kosova, 29-godišnja Rita Ora odlučila je počastiti svoje obožavatelje na društvenim mrežama vatrenim fotkama na kojima su se u prvom planu našle njezine bujne obline.

Pogledaj i ovo Rita Ora i Novak Đoković - 1 snimile ih kamere Đoković nije mogao sakriti koliko uživa u prisustvu slavne ljepotice, no njihovo druženje razbjesnilo je dio javnosti!

Rita je tako malo toga ostavila mašti, no prilikom objavljivanja potkrala joj se jedna greška, koja naravno nije promakla njezinim pratiteljima koji uočavaju i one najsitnije detalje.

Tako se čini da se Rita poslužila fotošopom pri uređivanju spornih fotografija, a to bi se dalo zaključiti prema prikazu prozora u pozadini čija je struktura u potpunosti nepravilnog oblika. No kada je shvatila da joj se potkrala pogreška, odnosno kada je pročitala komentare izbrisala je spornu fotografiju i objavila onu na kojoj je prozor oblika kakvog bi trebao biti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

"LMFAOOO stvarnno je popravila grešku fotošopa i ponovno objavila fotografiju", "Dobro si napravila kad si popravila zakriveljeni prozor u pozadini", "Je li se ovo dogodilo prvi put?", "Prekrasna si, molim te da ne koristiš fotošop", poručili su joj u komentarima.

Rita na fotografijama pozira bez imalo šminke na licu, u bijelom sportskom grudnjaku i uskim tajicama, a na jednoj zavodljivo plazi jezik.

Pjevačica se često zna prisjetiti svojih korijena i rodnog Kosova pa je nedavno sve iznenadila objavom kojom se prisjetila izbjegličkih dana i poslala poruku kako bi sva djeca svijeta trebala imati sretno i bezbrižno djetinjstvo i da se nikada ne bi trebala tretirati na temelju bilo kakvih razlika.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene