mnogima se zamjerio

Pamtimo ga po zaraznom hitu iz 90-ih, a sada je na meti kritika zbog izjava o koronavirusu: "Preseksi je i za to?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Richard Fairbrass iz grupe Right Said Fred, koja se proslavila pjesmom "I'm Too Sexy", zbog koronavirusa završio je na kisiku, pa se svojim izjavama nakon izlaska iz bolnice zamjerio britanskoj javnosti.

Richard Fairbrass (67) iz grupe Right Said Fred hospitaliziran je zbog zaraze koronavirusom, no i dalje nema namjeru primiti cjepivo, piše Mail Online.

Pjevač koji se sa svojim bratom Fredom proslavio hitom "I'm Too Sexy" iz 1992. godine prošle je subote zbog problema s disanjem završio je u bolnici u engleskom Berkshireu gdje je spojen na kisik. Virusom se zarazio šest mjeseci nakon što je cjepivo proglasio prevarom.

"Malo sam se zarazio, ništa strašno. Ostajao sam bez daha i osjećao sam se umorno", ispričao je novinarima kada je, nakon četiri dana, napustio bolnicu.

Svojim izjavama zamjerio se britanskoj javnosti, a mnogi njegovi kritičari su se na društvenim mrežama ironično zapitali i je li preseksi za cjepivo, aludirajući na hit koji ga je proslavio.

Braća Fairbrass još su se prošle godine našli na meti kritika nakon što su nekoliko puta pozivali javnost da se ne cijepi protiv koronavirusa, a dali su i podršku antivakserskom skupu koji se prošlog rujna održao u Londonu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene