"Ovo je naravno fejk"

Minea poslala ozbiljno upozorenje zbog onog što je doživjela ovih dana: "Trebalo mi je više od dvije godine da..."

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +19 Renata Končić Minea Galerija

Renata Končić Minea postala je žrtva internetske prevare, o čemu je upozorila i svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Naša pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea postala je žrtva internetske prevare, o čemu je upozorila svoje pratitelje na Instagramu i objasnila što se dogodilo.

"Dragi moji, znate i sami koliko mi značite i koliko sam osjetljiva općenito na prevaru i neistine. Zato vam ovo pišem, jer vas sve želim upozoriti i kako bih ja bila mirna. NAJBITNIJE: nemam NIKAKAV Telegram profil, nemam grupe za chat, nemam 'privatni profil' niti ikada ikome šaljem linkove u porukama. Imam službeni Instagram i Facebook profil i to su JEDINI moji profili. Nadalje, nikada u životu nisam koristila 'čudesne kapi' ili 'čarobne tablete za mršavljenje s kojima ćete smršavjeti 18 kila u 2 tjedna'. Trebalo mi je više od dvije godine discipline, uravnotežene prehrane i puuuno vježbanja da bih dovela liniju u red. U zadnje vrijeme društvene mreže prepune su lažnih oglasa, prevara, pokušaja obmana, krađa identiteta poznatih osoba, pa tako i mene. Ljudi, samo oprezno i ne nasjedajte na lažne oglase i poruke. Ljubav za sve, samo za prevarante ne! Želim vam prekrasan tjedan", napisala je Minea uz nekoliko svojih fotografija na kojima pozira u sportskom kompletu koji je istaknuo njezinu vitku liniju i top-formu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

46-godišnja Minea nakon toga je u priči na svom profilu podijelila i screenshot jednog komentara s Facebooka u kojem se također dijeli lažna poveznica za kontakt.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Prezgodna Minea nije se mogla obraniti od udvarača na zadnjem nastupu, pogledajte kako ju je šarmirao jedan mladić iz publike!

"Next level scam, kad prevaranti 'upozoravaju' na prevarante... Ovo je, naravno, fejk", dodala je.

"Ovdje sam jer moram upozoriti sve obožavatelje Minee da se čuvaju ovih prevaranata koji je lažno predstavljaju. Ona neće otvoriti Facebook račun da vam pošalje poruku, stoga ne vjerujte nikome tko kaže da je to ona. Ima samo jedan Facebook račun označen plavom kvačicom (verificirani račun) kojim upravlja njezin mrežni tim i osobni Telegram račun na kojem izravno komunicira sa svojim obožavateljima. Možete je kontaktirati putem linka ispod profila. Pošaljite joj izravnu poruku i možda ćete biti dovoljno sretni da dobijete brzi odgovor od nje kao što sam ja dobio. Napomena: Ova poveznica vrijedi samo 5 dana", stoji u lažnom komentaru.

Pogledaji ovo Minea Celebrity Minea u bikiniju pokazala nikad bolju figuru, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti: "Neka svijet vidi prirodnu ljepotu!"

"Znam koliko je truda bilo potrebno", "Zgodnaaa", "Ljepotooo", "Top, top", "Ok, jednog dana ćeš mi morati otkriti lokaciju fontane mladosti. Ovo nije normalno", "Blistaš, ženo", "Zločesti ljudi. A i mi bismo se trebali već naviknuti na fejk profile", "Liniju si dovela do savršenstva, nastavi tako", samo su neki od komentara podrške i komplimenata koje je nakon svega dobila od svojih pratitelja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Filip Živojinović Filip Živojinović +25 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 Celebrity Suprugu Aleksandre Prijović naglo pozlilo dok je ona bila pored njega: "Počela je kukati, plakati, njega su polijevali vodom!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 4 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 3 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 2 +29 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 1 Celebrity Stariji sin Violete iz Boljeg života pravi je frajer, a na današnji dan ona je posebno emotivna: "Andrej moj..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene