sve je objasnila

Jedna od naših najpoznatijih influencerica potvrdila privatnu vijest o kojoj se već dugo šuškalo: ''10 godina kasnije odlučili smo...''

Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 14 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 14 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 1 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 2 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 3 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 4 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 5 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 6 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 7 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 8 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 9 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 10 +20 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 11 Galerija

Influencerica Ivana Blažoti Mijoč objavila je na društvenim mrežama dirljivu fotografiju uz poruku objašnjenja svoje bračne situacije, a to je da se ona i suprug Dražen Mijoč rastaju.

Naša influencerica Ivana Blažoti Mijoč objavila je dirljivu poruku na svom profilu na Instagramu. Naime, sa svojim pratiteljima podijelila je da se ona i suprug Dražen Mijoč rastaju, a navela je i koji je razlog tome.

''10 godina kasnije odlučili smo krenuti svatko svojim putem. S ciljem da naš Leni ima sretne i zadovoljne roditelje. Roditelje koji su i dalje prijatelji jer su na vrijeme prepoznali da je ulaganje u osobni rast i razvoj važnije od ulaganja u odnos koji više nije što je nekad bio. Hvala vam što ste bili uz nas na našem bračnom putovanju'', stajalo je u opisu uz hešteg samo ljubav.

Ivana je podijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su okrenuti leđima i gledaju u prirodu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVANA 🦋 (@ivanablazoti)

Njezini pratitelji u komentarima su bili tužni, ali su ih podržali u odluci jer su odlučili ono što je najbolje kako bi ostatak života funkcionirali kao sretne osobe.

Javila im se i Ella Dvornik, koja je napisala: ''Sretno vam na individualnim putevima!''

''Baš mi je žao!! Donedavno ste izgledali sretno! Ali hrabro dalje ako je to to sada. Super što ćete ostati prijatelji! To je baš lijepo i rijetko tko ostane prijatelj, to samo u filmovima gledamo. Podrška oboma!'', ''Sretno dalje! Leni ima super mamu i tatu!'', ''Kako zrelo i odgovorno, svaka čast, želim vam sreću oboma. Iako malo mi je šok, ali shvaćam da mi na društvenim mrežama vidimo samo ono što nam vi prikazujete'', pisali su.

Inače, Ivana je poznata influencerica koja na YouTubeu dijeli svoje beauty-savjete s pratiteljima, a nerijetko ih je na društvenim mrežama uveseljavala i s obiteljskim sadržajem te snimkama sinčića Lenija.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saul Lisazo - 1 Saul Lisazo - 11 Saul Lisazo- Saul Lisazo - 2 +25 Saul Lisazo - 9 Nekad i sad Markantnu zvijezdu meksičkih sapunica danas je teško prepoznati, puno se promijenio od vremena kada je lomio ženska srca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene