Lijepe i talentirane

Ivana, Nadia i Martina: Na prvoj večeri ZFD-a posebno su zablistale dame s Nove TV

Ivana Paradžiković i Martina Stjepanović (Foto: Goran Perešin) Ivana Paradžiković i Martina Stjepanović (Foto: Goran Perešin) Goran Perešin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paradžiković i Martina Stjepanović (Foto: Goran Perešin) Ivana Paradžiković (Foto: Goran Perešin) Martina Stjepanović (Foto: Goran Perešin) Nadia Cvitanović i Martina Stjepanović (Foto: Goran Perešin) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) +0 Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) Galerija

Prvu večer ZFD-a došla su pogledati i prepoznatljiva lica Nove TV - Ivana Paradžiković, Nadia Cvitanović i Martina Stjepanović.

Ivana Paradžiković, Gina Viktorija Damjanović, Mila Elegović, Jelena Lešić, Ana Begić Tahiri te brojni drugi uživali u osam revija prve večeri ZFD-a.

Nije tajna da je Zagreb Fashion Destination, već neko vrijeme, događaj koji se ne propušta. Hvalevrijedan projekt, prvenstveno potiče mlade dizajnere, ali i one već afirmirane, da budu najbolja verzija sebe i da sve što rade čine predano jer se trud uvijek isplati.

Pogledaj i ovo Zagreb Fashion Destination Pomicanje granica Bezvremenska ljepota kao inspiracija: Ovogodišnji ZFD donosi savršen spoj umjetnosti i mode

Upravo su to sinoć, u zagrebačkoj Tvornici kulture dokazali svi koji su pred mnogobrojnom publikom prikazali svoje kolekcije. Ovogodišnja tema i misao vodilja same manifestacije bila je naša Zemlja i njezino očuvanje.

Prvu večer ZFD-a otvorio je Delight by Ivan Friščić, koji je svojim iznimno nosivim komadima poput odijela i kaputa zasluženo odnio gromoglasan pljesak. Kreativci iz tima Callegari i ove su sezone pokazali da se između njihovih redova kriju mlade nade. Apsolutno oduševljenje odnijele su mlade dizajnerice koje stoje iza brenda Mateyaneira. Lijepa i ženstvena kolekcija iza koje stoji brend Anovi i ove je godine blistala, dok je Bubabu Design iz Splita na pistu donio dašak sunca i osvježenje.

Dora je svojim finim krojevima prikazala čar smjele elegancije, a pojačanje iz Rijeke stiglo je pod nazivom brenda - Kayra Design. Uvijek vjeran svojoj estetici, Stolnik je sinoć prikazao jednu lijepu kolekciju. Za prekrasne frizure svih modela pobrinuli su se stručnjaci iz Keune Akademije, a tim Callegari pobrinuo se za moderan make-up.

Ivana Paradžiković, Gina Viktorija Damjanović, Tihana Harapin Zalepugin, Mila Elegović, Ana Begić Tahiri, Jelena Lešić, Lara Antić, Martina Stjepanović, Nadia Cvitanović te brojne druge poznate ljepotice, uživale su u čak osam revija, ne skrivajući svoje oduševljenje viđenim.

Posebno su blistale zvijezde serija Nove TV "Na granici" i "Drugo ime ljubavi", Martina i Nadia, čiji se poslovni odnos s vremenom pretvorio i u prijateljski, a Ivana Parađžiković, urednica popularne emisije "Provjereno", pažnju je plijenila zanimljivim kariranim odijelom.

Za odijelo se odlučila i Martina, kojoj je ono, baš kao i Ivani, stajalo kao saliveno.

Produkcijski je vrlo slikovito prikazana slika prirode kroz kišu koja za vrijeme revija neprestano pada i na taj način „gasi Amazonu“. Za zagađenje i uništavanje prirode, nažalost, najčešće je zaslužan čovjek. Osim prekrasnih kreacija kojima su se dizajneri predstavili, osim druženja i inspiracije, događaj poput ovog na veoma hvalevrijedan način šalje vrlo važnu poruku.

Danas nas očekuje novih osam dizajnera te pregršt inspiracije i pozitivne energije.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Nosi ga, ali kao da ga ne nosi: Slavnoj ljepotici sve je ispadalo iz ovog neobičnog badića
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene