3D vojvode

Kraljica stila - njoj čak i 3D naočale dobro stoje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton uživali su na premijeri filma Sira Davida Attenborougha te se dobro zabavili s 3D naočalama!

Par je prisustvovao 'black-tie' svečanoj premijeri filma 'Natural History Museum Alive 3D', koji je oživio neke od njegovih najpoznatijih, ali izumrlih, stanovnika.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kate Middleton i princ William na premijeri filma o Mandeli

Kate, koja je pokroviteljica muzeja, bila je odjevena u omiljenu crnu čipkastu večernju haljinu (po treći put!) te je u njoj izgledala zanosno kao i uvijek.

Vojvoda i Vojvotkinja sjedili su u prvome redu pokraj Sira Davida Attenborougha i upravitelja muzeja Michaela Dixona.

Činilo se kao da je Vojvotkinja uživala s 3D naočalama te je bila vrlo dobro raspoložena. Razgovarala je s Attenboroughom te ga ispitivala koja stvorenja mogu očekivati u filmu.

Vojvotkinja je na dar dobila sliku iz filma, koju su joj poklonili Jessica i Francis Geffen, djeca direktora produkcijske kuće. 'Bila je odlična s djecom! Pitala ih je o Božiću i jesu li pogledali film do kraja. Divno je što Sir David donosi svoju briljantnost novoj generaciji', rekao je Anthony Geffen, otac Jessice i Francisa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene