Teško razdoblje

Bliska prijateljica Kate Middleton otkrila je detalje iz braka princeze otkako je bolesna: ''Prolaze kroz pakao...''

Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 3 Afp 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Kate Middleton, princ William Princeza Kate Middleton s djecom Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 3 Kate Middleton i kralj Charles - 4 Kate Middleton i kralj Charles - 2 +22 Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Bliska prijateljica Kate Middleton i princa Williama otkrila je kako se par drži u trenutnom teškom razdoblju, za njih je bilo i boljih dana.

Kate Middleton i princ William prolaze kroz pakao usred njezine borbe s rakom, tvrdi njihova prijateljica dizajnerica Amaia Arrieta.

Njihova bliska prijateljica otkrila je da je shrvana dijagnozom princeze od Walesa.

''Srce mi je trenutno slomljeno, mislim da prolaze kroz pakao, nadam se da će se vratiti. Stvarno je osobno", rekla je za Telegraph.

Pogledaji ovo Kate Middleton i kralj Charles Zanimljivosti Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

William i Kate ovih su dana proslavili 13. godišnjicu braka i na svom su službenom profilu na Instagramu objavili su još nikad viđenu fotografiju s njihova vjenčanja 2011. godine.

No, njihov sretan dan obilježila je djelomična tuga i zabrinutost obožavatelja kraljevske obitelji koje zanima stanje princeze. Kate je prije dva mjeseca objavila da boluje od raka, no o njenom stanju i oporavku otada se ništa novo ne zna.

Pogledaji ovo Princeza Charlotte - 2 Celebrity Objavljena je najnovija fotografija preslatke princeze Charlotte, iz godine u godinu sve je sličnija jednom članu svoje obitelji!

Dok se Kate skriva u svom domu, William s druge strane nastavlja s kraljevskim dužnostima, a ponekad pronađe i vrijeme za sebe te je tako prije nekoliko dana viđen na utakmici s društvom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney - 10 George Clooney - 8 George Clooney - 6 George Clooney - 7 +26 George Clooney - 3 Celebrity Najnovije fotografije obožavanog šarmera šokirale su javnost, ispijenog lica trčao je šumom, a nešto je na njemu bilo znatno drugačije

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev kao Luce - 2 Ana Uršula Najev kao Luce - 1 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 43 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 28 +26 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 29 Celebrity Luce iz Kumova javila se u vjenčanici u kojoj je blistala u specijalnoj epizodi serije, komplimenti se samo nižu: ''Kao nacrtana!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene