Oglasio se njegov otac

Preminuo je 27-godišnji glumac za kojim je tragala policija, nedugo prije toga optužen je za nasilje

Cole Brings - 1 Cole Brings - 1 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Cole Brings - 7 Cole Brings - 2 Cole Brings - 3 Cole Brings - 13 Cole Brings - 12 Cole Brings - 11 Cole Brings - 10 Cole Brings - 9 Cole Brings - 8 Cole Brings - 6 +2 Cole Brings - 4 Galerija

Mladi glumac Cole Brings pronađen je mrtav nekoliko dana nakon optužbi za obiteljsko nasilje, njegov otac nije otkrio uzrok smrti.

Glumac Cole Brings Plenty pronađen je mrtav dva dana nakon što je optužen za obiteljsko nasilje.

27-godišnjak, koji se pojavio u seriji ''1923'', spin-offu popularne vestern serije ''Yellowstone'', nije viđen otkako je policija pozvana na imanje gdje je žena vrištala i tražila pomoć.

Tada je izdan nalog za njegovo uhićenje, a kako ga nitko nije mogao locirati, prijavljen je kao nestala osoba, piše Sky News.

Sumnjati u njegov nestanak počeli su nakon što je Brigs propustio audiciju za nadolazeći filmski projekt koja je bila zakazana preko Zooma, što je za njega, kažu, bilo neobično.

U međuvremenu je pronađen njegov napušteni automobil, a ubrzo su otkrili i njegovo tijelo u šumi.

Istražitelji i liječnici bili su na mjestu događaja, ali nisu objavljeni detalji o uzroku smrti. Glumčev otac Joe rekao je da je zahvalan na svim molitvama i pozitivnim mislima koje su posvećene njegovom sinu.

"Ovaj sam tjedan saznao koliko je ljudi poznavalo dobrotu u Coleovu srcu i voljelo ga", rekao je Joe Brings Plenty Sr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 10 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 7 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 9 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 8 +26 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 5 Celebrity Boginja ljepote objavila je golišave fotke s mlađim zaručnikom, očito je zašto ih zovu jednim od najzgodnijih parova na svijetu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ružica Bebek - 10 Željko i Ružica Bebek - 8 Željko i Ružica Bebek - 9 Željko i Ružica Bebek - 7 +25 Željko i Ružica Bebek - 6 Celebrity Željko Bebek suprugu je povodom važne godišnjice iznenadio romantičnim putovanjem, evo gdje ju je to odveo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene