tužne vijesti

Zvijezda obožavanih serija i filmova: Glumac Fred Willard preminuo je u 87. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od glumca i komičara opraštaju se brojne zvijezde, među kojima je i Jamie Lee Curtis koja je napisala na Twitteru kako je imala sreću što je mogla raditi s takvim velikanom.

Glumac i komičar Fred Willard preminuo je u 87. godini. Njegov glasnogovornik je za američki Rolling Stone izjavio kako je glumac preminuo prirodnom smrću.

"Moj otac je sinoć preminuo u 87. godini života. Do posljednjeg je trenutka bio u pokretu, a nasmijavao nas je i radio je cijelo vrijeme. Puno ga volimo i zauvijek će nam nedostajati", napisala je u izjavi njegova kći Hope Mulbarger.

Od glumca i komičara opraštaju se brojne zvijezde, među kojima je i Jamie Lee Curtis koja je napisala na Twitteru kako je imala sreću što je mogla raditi s takvim velikanom.

Willard je tijekom karijere ostvario brojne zapažene uloge, a između ostalog je glumio u serijama i filmovima kao što su "Moderna obitelj", "Svi vole Raymonda", "This Is Spinal Tap", "Waiting for Guffman", "Best in Show", "A Mighty Wind", "For Your Consideration", "Roseanne" i "Anchorman".

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kanye West (Foto: AFP) Kanye West (Foto: AFP) +1 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Zanimljivosti Tjelohranitelj otkrio najgore navike popularnog para i zašto više nikada ne bi radio s njima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene