Tužan dan

Roberto Cavalli ispraćen je na posljednji počinak, njegova 45 godina mlađa supruga neutješno je plakala, a suze nisu krili ni poznati Talijani

Sandra Nilsson Sandra Nilsson Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 6 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 7 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 9 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 13 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 3 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 2 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 1 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 12 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 10 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 11 +19 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 8 Galerija

Roberto Cavalli ispaćen je na svoj posljednji počinak u Italiji.

Talijanski modni dizajner Roberto Cavalli ispraćen je na svoj posljednji počinak na groblju u talijanskom mjestu San Miniato, a od njega su se oprostili članovi obitelji, prijatelji, kolege i brojni suradnici.

Njegova 45 godina mlađa supruga Sandra Nilsson nije mogla suspregnuti suze dok je ljubila njegov kovčeg i posljednji se put pozdravila s njime. Osim Sandre, na ispraćaju su neutješna bila i njegova djeca, bivša supruga Eva Maria i drugi poznati Talijani.

Pogledaji ovo Snježana Schillinger i Roberto Cavalli Celebrity Snježana Schillinger oprostila se od dragog joj Roberta Cavallija, objavila je fotografiju na kojoj zajedno poziraju, evo gdje su se oni to družili

Roberto je prije nekoliko dana preminuo kod svoje kuće u Firenci nakon duge bolesti, a iza sebe je ostavio 45 godina mlađu partnericu, švedsku manekenku Sandru Nilsson s kojom je bio u vezi od 2014. godine. Proslavljeni modni dizajner prošle je godine dobio šesto dijete koje mu je rodila upravo Sandra, a koja je od njega mlađa 46 godina. Iz prethodnih veza imao je još petero djece. Zbog ogromne razlike u godinama, mnogi su im odmah predviđali brzi kraj, ali njihova ljubav nadjačala je zle jezike.

Pogledaji ovo Roberto Cavalli i Sandra Nilsson Celebrity Tko je ljepotica s kojom je Cavalli u 83. godini dobio dijete? Bila je mlađa od njega 46 godina, predviđali su im kraj, a onda joj je kupio otok!

Slavni Talijan bio je najpoznatiji po svojoj istoimenoj modnoj kući i brendu poznatom po životinjskim printovima. Njegove kreacije 70-ih su godina obožavale i po prvi put nosile glumice poput Sophije Loren i Brigitte Bardot, a s godinama su ga zavoljele i druge svjetske zvijezde poput Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Rihanne, Belle Hadid i drugih.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Elle Dvornik Ella Dvornik Stan Elle Dvornik Ella Dvornik i Severina +25 Ella Dvornik Celebrity Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie +11 Princeza Eugenie Zanimljivosti Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene