intimna ceremonija

Okružen najmilijima, ali i policijiom: Pokopan frontmen Linkin Parka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Linkin Parka ispraćen je na posljednji počinak u krugu obitelji i prijatelja. Obožavateljima i medijima ulaz je branila policija.

Na intimnoj ceremoniji najbliži prijatelji i obitelj zauvijek su se oprostili od Chestera Benningtona. Sprovod pjevača Linkin Parka održao se u botaničkom vrtu u blizini njegova doma u Los Angelesu pod budnim okom mnogobrojnog osiguranja. Obitelj pjevača zahtijevala je da ceremonija bude što intimnija pa je obožavateljima i medijima ulaz branila policija. Na sprovodu su svirale njegove najdraže pjesme, a 200-tinjak okupljenih sa sjetom se prisjećalo preminulog glazbenika, piše Mirror. Svima koji su prisustvovali sprovodu obitelj je uputila molbu da tužan oproštaj ne snimaju i fotografiraju.

Pogledaj i ovo Chester Bennington (FOTO: Getty) Evo što je konzumirao Objavljeni rezultati obdukcije: Ipak nije bio pod utjecajem droge

Nakon što si je Chester oduzeo život, javnosti se diljivim pismom obratila i supruga pokojnog pjevača Talinda Ann Bentley. "Napokon se oslobodio boli, i sada pjeva u našim srcima. Iako su moja djeca jako mala ostala bez tate, znam da ćete nam svi pomoći očuvati uspomenu na njega. Molim Boga da nam svima da snage u ovim trenucima. Počivaj u miru, ljubavi", napisala je prošli tjedan shrvana Bentley.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene