''Bravo, sad ima cijeli tim!''

Najodlikovanijem plivaču svih vremena godina je počela predivnim vijestima: ''Tako smo blagoslovljeni''

Michael Phelps - 15 Michael Phelps - 15 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Phelps - 13 Michael Phelps - 1 Michael Phelps - 2 Michael Phelps - 4 Michael Phelps - 5 Michael Phelps - 14 Michael Phelps - 12 Michael Phelps - 11 Michael Phelps - 10 Michael Phelps - 9 +14 Michael Phelps - 8 Galerija

Plivačka legenda Michael Phelps i njegova partnerica Nicole Johnson dobili su svoje četvrto dijete, sretnim vijestima pohvalili su se na društvenim mrežama.

Plivačka legenda Michael Phelps dobio je svoje četvrto dijete. Sportaš i njegova supruga Nicole Johnson podijelili su sretnu vijest zajedničkom objavom na Instagramu uz preslatku obiteljsku fotografiju.

Phelps, koji je inače najodlikovaniji olimpijac svih vremena, pozirao je bez majice sa svojom suprugom, a on je u zagrljaju držao novorođenče.

''Nicole i ja želimo dobrodošlicu Nicu Michaelu Phelpsu koji je na svijet stigao 16.1.'', napisao je u opisu.

''Tako smo blagoslovljeni što smo dobili četvrto dijete. Sada smo šesteročlana obitelj!'' dodao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00)

''Bravo, pa sad ima cijeli tim!'', ''Uspio je osvojiti sve u bazenu, a sad je pobijedio i u privatnom životu'', ''Čestitke, ovo je baš lijepo, četiri dečka'', pisali su mu pratitelji u komentarima.

A prije Nica, par je dobio trojicu sinova, Boomera, Becketta i Mavericka.

Nicole je objavila da je trudna s njihovim četvrtim zajedničkim djetetom na njihovu sedmu godišnjicu braka prošlog listopada.

''Za one koji se pitaju... da! Očekujemo našeg četvrtog Phelpsa 2024.'', napisala je bivša Miss Kalifornije.

Par se upoznao na dodjeli nagrada ESPY 2007. godine te je njihova romansa vrlo brzo krenula, a onda su prekinuli 2012. jer tada zajedničku budućnost više nisu vidjeli. Ipak, ljubav ih je ponovno nadvladala te su se pomirili 2014. godine, zaručili 2015., a prvo dijete rodilo im se 2016.

Par se vjenčao 2016. i imao čak tri odvojene ceremonije. Njihov drugi sin, Beckett, rođen je u veljači 2018. Na kraju su 2019. godine dobili trećeg dječaka kojeg su nazvali Maverick Phelps, a iako su se nadali da će dobiti i curicu, sada su dobili i četvrtog sina. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 3 +26 Marko Grubnić - 1 Celebrity Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene