sreći nema kraja!

Jedan od naših najuspješnijih tiktokera oglasio se nakon javne objave da će postati otac: "Stiže ćaća!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 6 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 5 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 +12 Sandi Pego Galerija

Sandi Pego se oglasio na društvenim mrežama nakon što je u showu "Ples sa zvijezdama" objavio da će postati otac.

Naš poznati tiktokter Sandi Pego iskoristio je priliku da u petoj emisiju showa "Ples sa zvijezdama" da objavi sretnu vijest kako će on i njegova supruga Cindy Šoštarić postati roditelji, a o tome se oglasio i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

Pogledaj i ovo Sandi Pego Zgodan su par! Hrvatski Ricky Martin pohvalio se zgodnom suprugom, koja je njegova najveća podrška: ''Kakvu ženu imam!''

"Danas pričamo o ljubavi, a sutra o jednoj posebnoj! Zahvalio bi se svima što nam daju vjetar u leđa, kako u ovoj tako i u svakoj životnoj situaciji. Cha Cha je gotova za danas, a jedna druga ĆAĆA stiže sutra! Hvala ti Helena Janjušević što si moj plesni partner, psiholog, prijatelj i još puno toga. A ovu emisiju posvećujem svojoj najvećoj ljubavi Cindy Šoštarić Hadžić i onoj maloj bebici u trbuhu. Problemi vama hvala do neba", napisao je Sandi uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

"Ajmeeee, čestitam divni moji ljudi", "Čestitamo od srca na bebici", "Čestitaam od srca na bebicii, najbolji stee, definitivnoo, pobjeda je vašaaa", "Naljepša vijest danas", dio je čestitki koje je dobio od pratitelja u komentarima.

Sandi je u petoj emisiji prvo zaplesao sa Cindy, i to na pjesmu koju su na svojoj svadbi odabrali za prvi ples, a zatim je na njezino mjesto uskočila mentorica Helena Janjušević.

Na kraju nastupa, Pego je suprugu i poljubio, a iza nje u publici vidjela se njegova ekipa s natpisom "ćaća Pego", koji se nije odnosio samo na to što je plasao cha cha.

"Otkrio si nam veliko iznenađenje, čestitam Sandi", rekao mu je Igor Mešin.

"Prvo, ćaća čestitam i čestitke na cha chi", rekla je Franka.

"Čestitam tebi i supruzi na djetetu, sve je znaku ćaće i ja mislim da je ovo jedan super način da objavite", komentirala je Larisa.

Kao što se moglo naslutiti u emisiji, Sandi će uskoro postati otac, što je i sam potvrdio za Showbuzz.

"Bila je ovo posebna emisija i nastup. Sretan sam što je danas na bini sa mnom bila i moja ljubav, i što možemo sa svima podijeliti sretnu vijest", kazao nam je Pego.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +3 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte Grubnićevu reakciju nakon što je torta završila na Majinoj haljini, nije im bilo lako!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +20 In Magazin: Paula Jeričević i Filip Vidović - 4 Celebrity Nitko nije ni primijetio što se dogodilo Filipu tijekom nastupa, evo kako je proveo večer: "After party na traumi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene