Naljutila ju njegova izjava!

Srpska pjevačica žestoko se obrušila na Stjepana Hausera: ''Ja ne znam što žene vide u njemu...''

Katarina Živković Katarina Živković Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Živković - 19 Katarina Živković - 18 Katarina Živković - 16 Katarina Živković - 15 Katarina Živković - 14 Katarina Živković - 13 Katarina Živković - 12 Katarina Živković - 11 Katarina Živković - 10 Katarina Živković - 9 +22 Katarina Živković - 8 Galerija

Srpska pjevačica Katarina Živković komentirala je izjavu Stjepana Hausera da svira violončelo kao da vodi ljubav kao sa ženama, nije ga štedjela.

Srpska pjevačica Katarina Živković prozvala je poznatog kolegu s regionalne estrade. Naime, istaknula je da joj nije jasno što je to što žene vide u Stjepanu Hauseru, našem svjetski poznatom violončelistu.

Kako je rekla, njegova izjava o violončelu i ženama joj je neshvatljiva.

''Ja sam poznata kao netko tko nikada ne komentira druge ljude, pogotovo ne javne osobe, pogotovo ne negativno! Ali, tog Hausera... Ja ne znam što žene vide na njemu osim toga što je stvarno sjajan umjetnik'', počela je Katarina.

''Čovjek koji izjavljuje da na pozornici svira violončelo i da tako vodi ljubav sa ženama... Vidi, ja nikada neću otići'', rekla je u Informerovom novogodišnjem programu, prenosi Mondo

Hausera regija gleda kao ženskaroša jer ga često viđaju u društvu novih dama, a on je jednom svojom izjavom naljutio javnost.

"To uzimaš zdravo za gotovo. Imam poseban dar. Čak i ono najgore, ako ne znam kakva je sponzoruša, probudim emociju u njoj. Ona pusti tu suzu, pusti tu čaroliju.Da sam žena, vjerojatno bih bio gori od svih njih", rekao je jednom prilikom glazbenik, prenosi Mondo.

Inače, 34-godišnja Katarina je već godinama poznata srpska pjevačica, a neki od njezinih hitova su ''Da mi je'', ''Kajem se'', ''Ljubav'' i ostali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official)

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta-Car - 7 +25 Adriana Ćaleta-Car - 6 Celebrity Lijepa supruga Duje Ćaleta-Cara otkrila je s kim su dočekali Novu godinu: "Neka vam je sretna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene