"Obilje Božjeg blagoslova vama!"

Zlatko Dalić pohvalio se predivnim vijestima u svojoj obitelji, ne krije koliko je ponosan i sretan!

Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Dvorka i Toni Dalić - 2 Dvorka i Toni Dalić - 1 Dvorka i Toni Dalić - 4 Dvorka i Toni Dalić - 3 Toni Dalić - 2 Toni Dalić - 1 Zlatko Dalić Zlatko Dalić +12 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Galerija

Zlatko Dalić objavio je na profilu na Instagramu fotografiju s vjenčanja svoga sina Tonija Dalića.

Zlatko Dalić ovih je dana imao poseban razlog za ponos i sreću, a to je vjenčanje njegova sina Tonija Dalića čime se pohvalio na svom profilu na Instagramu.

Zlatko je objavio fotografiju 30-godišnjeg Tonija i njegove lijepe novopečene supruge dok izlaze iz crkve nakon ceremonije vjenčanja.

"Vjenčanje", napisao je tek kratko uz emotikon crvenog srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

"Čestitke od srca i obilje blagoslova", "Iskrene čestitke mladencima, kao i roditeljima", "Čestitamo lijepim mladencima", "Čestitke obitelji", "Sretno i dugovječno", "Iskrene čestitke od srca. Obilje Božjeg blagoslova vama i cijeloj obitelji, a mladenci nek se vole, poštivaju i pomladak stvaraju", "Sretno mladencima!!! Budi ponosan izborniče!!!", čestitke su koje su mladencima pristigle od Zlatkovih pratitelja.

Zlatko je od 1992. u braku sa suprugom Davorkom, a osim Tonija koji je završio studij digitalnog marketinga i koji je danas direktor NK-a Varaždin, imaju i 25-godišnjeg sina Brunu koji je uspješno diplomirao na Rochester institutu za tehnologiju u Zagrebu prije dvije godine.

Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu, kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji, a privatne detalje vole čuvati za sebe. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik - 2 +25 Ella Dvornik - 3 Celebrity Pogledajte fotografije zbog kojih su Ellu Dvornik zamijenili s Kolindom, ali i zaključili da se skroz proljepšala!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 +15 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković udala se za legendarnog nogometaša, zablistala je u haljini s detaljima čipke, a bajkovito vjenčanje po svemu je bilo drugačije nego inače!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene