Najveća podrška

Glumica snimljena u javnosti prvi put nakon što je javno obznanila da se bori s teškom bolesti, društvo joj je radio suprug

Olivia Munn i partner - 2 Olivia Munn i partner - 2 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Munn i partner - 1 Olivia Munn i partner - 8 Olivia Munn i partner - 7 Olivia Munn i partner - 6 Olivia Munn i partner - 5 Olivia Munn i partner - 4 Olivia Munn i partner - 3 Olivia Munn i partner - 2 Olivia Munn Olivia Munn +6 Olivia Munn, John Mulaney Galerija

Nakon priznanja da joj je dijagnosticiran rak dojke, Olivia Munn prvi je put viđena u javnosti u društvu partnera.

Glumica Olivia Munn viđena je prvi put otkako je otkrila da ima dijagnozu raka dojke, a u javnosti se pojavila s partnerom Johnom Mulaneyjem.

Dok su šetali, držali su se za ruke, a zajedno imaju dvogodišnjeg sina Malcolma.

Olivia je nosila bijelu košulju, plave traperice i crne čizme, a Mulaney je šetao u crnoj vesti i smeđim trapericama dok je u rukama nosio cvijeće.

Pogledaji ovo Olivia Munn Celebrity Nakon što je zablistala na Oscarima, glumica otkrila da joj je dijagnosticiran rak: "Trudila sam se da me ljudi vide dok imam energije"

Naime, 43-godinja glumica priznala je kako joj je prošle godine dijagnosticiran rak te da je bila podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji.

Vijest je podijelila na svojem profilu na Instagramu, uz fotografije iz bolnice, te je detaljno opisala svoju bitku s opakom bolesti koja je otkrivena na vrijeme. 

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

"U veljači 2023. godine, trudeći se biti proaktivna oko svog zdravlja, obavila sam genetski test koji provjerava 90 različitih kancerogenih gena. Bila sam negativna na sve, uključujući i BRCA (najpoznatiji gen raka dojke). Moja sestra Sara je također bila negativna. Nazvale smo jedna drugu i dale si peticu putem mobitela. Iste zime sam išla na mamografiju. Dva mjeseca kasnije dijagnosticiran mi je rak dojke", započela je glumica koja je najpoznatija po ulogama u filmovima "Predator" i "X-Men: Apocalypsa".

Pogledaji ovo Olivia Munn (Foto: AFP) Celebrity Nakon razvoda i teške borbe s ovisnosti sreća mu se osmjehnula s prelijepom glumicom koja mu je potpuno promijenila život!

Između ostalog dodala je i kako joj rak ne bi bio dijagnosticiran da nije bilo njezine doktorice, koja je odlučila izmjeriti njezin rizik od raka dojke. Sljedeću je mamografiju imala zakazanu tek za iduću godinu, a kako je istaknula, njezina joj je doktorica spasila život.

Pogledaji ovo Olivia Munn (Foto: AFP) Celebrity Prelijepa glumica izvukla ga je iz pakla ovisnosti, prije nje je dotakao dno, a sada njihovoj sreći nema kraja

Samo nekoliko dana prije nego što je podijelila ovu vijest, Munn se pojavila na dodjeli Oscara i na Vanty Fair afterpartyju.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 6 +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene