došao na after

Naš bivši nogometaš inače izbjegava javna pojavljivanja, no nije mogao propustiti slavlje brončanih Vatrenih!

Ognjen Vukojević - 3 Ognjen Vukojević - 3 Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Vukojević - 2 Ognjen Vukojević - 1 Ognjen Vukojević - 4 Ognjen Vukojević Ognjen Vukojević +0 Ognjen Vukojević - 3 Galerija

Ognjen Vukojević slavio je s brončanim Vatrenima u kafiću nakon spektakularnog dočeka na trgu.

Umirovljeni nogometaš, a danas izbornik mlade hrvatske U-20 reprezentacije, Ognjen Vukojević, nije propustio spektakularan doček Vatrenih, koji su se vratili sa Svjetskog prvenstva u Katru s brončanom medaljom.

Pogledaj i ovo showbuzz puklo nakon incidenta Bivša misica jednim potezom dala naslutiti kraj njenog braka s Ognjenom Vukojevićem

S reprezentativcima je slavio u kafiću u kojem su se svi okupili nakon dočeka na trgu, a tamo su ga u slavljeničkoj atmosferi ulovili i fotografi.

Ognjen inače izbjegava javna pojavljivanja, no kao bivši Vatreni, koji je s reprezentacijom igrao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, ne čudi da je sada napravio iznimku.

Ne zna se puno ni o njegovu privatnom životu otkako se razveo od bivše misice Andreje Ćupor.

Ognjen i Andreja vjenčali su se u listopadu 2016. i zajedno su dobili sina Luku, a za njihov razvod doznalo se 2020. godine.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 1 +18 Franka Batelić, Viktor - 2 Celebrity Rijetka javna fotografija Ćorluke i sinčića Viktora, iz koje isijava ljubav: "Kad je tata tu, sve je juhuhu!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 3 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 +25 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 Zanimljivosti Svi se tope zbog snimke nestašnih mališana Vatrenih koja je pravi hit na društvenim mrežama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene