tužne vijesti iz hollywooda

Gubi se svaka nada za glumca koji je iznenada završio u komi, obitelj bi uskoro trebala donijeti najtežu odluku

Tom Sizemore Tom Sizemore Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Sizemore - 1 Tom Sizemore - 2 Tom Sizemore - 3 Tom Sizemore Tom Sizemore - 2 Tom Sizemore - 3 Tom Sizemore - 4 Tom Sizemore - 1 Tom Sizemore - 8 Tom Sizemore - 7 +6 Tom Sizemore - 6 Galerija

Obitelj glumca Toma Sizemorea uskoro bi trebala donijeti odluku o isključivanju aparata koji ga održavaju na životu nakon što je zbog aneuzime mozga završio u komi.

Stanje glumca Toma Sizemorea nije se poboljšalo ni više od tjedan dana nakon što je završio u komi zbog aneurizme mozga, otkrio je njegov menadžer Charles Lago za TMZ.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz (Foto: Profimedia) KROZ TRNJE DO ZVIJEZDA Sad su velike glumačke zvijezde, ali karijeru su otpočeli u - pornofilmovima

Kazao je kako liječnici ne polažu nade u njegov oporavak i da će obitelj uskoro trebati donijeti odluku o isključivanju 61-godišnjeg glumca s aparata koji ga održavaju na životu.

Poznato je i kako će se obitelj glumca o svojoj konačnoj odluci oglasiti priopćenjem u nadolazećim danima.

"Molimo za privatnost u narednim danima jer njegova obitelj prolazi kroz teško razdoblje i želi zahvaliti na stotinama poruka, molitvama i podršci koju je primila", kazao je Lago. "Ovo je za njih bio vrlo težak period", još je jednom naglasio.

Podsjetimo, Tom se od 18. veljače nalazi na intenzivnom odjelu u bolnici u Los Angelesu, kamo je hitno prevezen nakon što se onesvijestio u svojem domu zbog anuerizme mozga.

Iza njega je bogata glumačka karijera, a neki od najpopularnijih filmova u kojima je glumio su "Spašavanje vojnika Ryana", "Pad crnog jastreba", "Rođeni ubojice" i "Vrućina".

Poznat je i po svojem burnom životu. Tijekom karijere borio se s ovisnošću o drogama, a nekoliko puta je bio uhićen zbog posjedovanja droga i opijata te vožnje u alkoholiziranom stanju. Također, 2003. godine osuđen je za obiteljsko nasilje nad tadašnjom djevojkom Heidi Fleiss, a 2009. i 2011. godine je uhićen i zbog sumnje za nanošenje tjelesnih ozljeda bivšoj supruzi, glumici Meve Quinlan.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan +22 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Mladog hajdukovca s tribina je bodrila ponosna mama i bivša Miss Hrvatske, s njom je bio i suprug, kojeg rijetko viđamo

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić +12 Zdravko Čolić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene