Kurbaša pred oltarom

Novopečeni mladenci nisu skidali osmijeh s lica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Robert Kurbaša i bivša Miss Dalmacije Kristina Matković uplovili su u bračnu luku uz pratnju obitelji i prijatelja.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Robert Kurbaša To mu je idealno Naš domaći glumac odabrao je život van Zagreba i nije požalio, evo gdje to uživa u ljubavnom skladu i s troje djece!

Zime nije bilo za mladence koji su na današnji dan izrekli sudbonosno da.

Robert Kurbaša i njegova devet godina mlađa odabranica Kristina Matković, imaju više razloga za veselje. Osim vjenčanja par će krajem ljeta po prvi puta postati i roditelji.

>>  Robert Kurbaša dobit će dijete s bivšom Miss Dalmacije!

Mladenci nisu skidali osmijeh s lica, a njihovo veselje s njima su dijelili roditelji, obitelj i prijatelji. Stigla je i Doris Pinčić sa zaručnikom Borisom Rogoznicom, a uskoro bi se i ona mogla naći pred oltarom.

Mlada je zasjala u bijeloj strukiranoj haljini na ramenu ukrašenoj svjetlucavim cirkonima, dok je Robert poput pravog gospodina bio u svečanom odijelu i leptir mašni.

35-godišnji Robert je bivšu Miss Universe Dalmacije upoznao lani, a o njihovoj vezi se nije mnogo pisalo. Par živi povučeno pa su čak i ovu Novu godinu dočekali s prijateljima uz molitvu u Međugorju. Sada su osnovali i malu obitelj koja će se vrlo brzo proširiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene