Imaju druge planove

Novi nastavci 'Pune kuće' bez slavnih blizanki: 'Slomljeno mi je srce!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sestre Olsen već su neko vrijeme bile u pregovorima oko novih nastavaka, a svi su se nadali kako će se originalna ekipa ipak okupiti u punom sastavu.

Novi nastavci popularne serije iz 90-ih koja je proslavila mnoge zvjezdice, a ponajprije blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen, ipak neće okupiti originalnu postavu. Naime, potvrđeno je kako se blizanke Olsen ipak neće pridružiti ostatku ekipe na snimanju novih epizoda serije koja će nositi naziv 'Fuller House'.

Pogledaj i ovo Ashley Olsen - 1 Dugo je to krila! Slatkica iz omiljene serije uspjela je tajiti lijepu vijest čak nekoliko mjeseci, nakon raskalašenosti sada živi potpuno drugačije!

Zaboravite reprize: Nakon 20 godina opet na malim ekranima

'Iako Ashley i Mary-Kate neće biti dijelom 'Fuller Housea', znam koliko im je značila 'Puna kuća' i još uvijek ih smatramo pravom obitelji', rekao je Robert L. Boyett, izvršni producent serije za THR. 'Bilo je uzbudljivo pratiti kako su razvijale svoje profesionalne karijere i podržavam njihov izbor da se fokusiraju na svoj modni brend i buduće poslovne izazove. Cijenim njihovu podršku i dobre želje za nove nastavke', dodao je Boyett.

Fanovi na Twitteru mahom su žalosni jer se blizanke neće pridružiti ekipi, a oglasio se i John Stamos koji je na Twitteru objavio kako mu je 'slomljeno srce'.

Slatke kao šećer: Imaju li blizanke iz 'Pune kuće' još 'ono nešto'?

Bez obzira na izostanak sestara Olsen, bit će zanimljivo vidjeti većinu ekipe serije ponovno na okupu čak 20 godina nakon završetka snimanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene