Stara ljubav zaborava nema

Prije tri mjeseca rodila je dijete glumačkoj legendi, a sad je opet otrčala u zagrljaj 33 godine starijem bivšem!

Noor Alfallah - 1 Noor Alfallah - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Berggruen i Noor Alfallah Nicolas Berggruen i Noor Alfallah Nicolas Berggruen i Noor Alfallah Nicolas Berggruen - 6 Nicolas Berggruen - 1 Nicolas Berggruen - 4 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Noor Alfallah +10 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Galerija

Tek što je rodila dijete Al Pacinu, pričalo se da su prekinuli, a mlada Noor Alfallah sad je viđena u društvu bivšeg koji je 33 godine stariji od nje.

Noor Alfallah u Hollywoodu je poznata kao lovac na stariju imućnu gospodu, a tek nekoliko mjeseci nakon što je glumcu Al Pacinu rodila sina Romana, par je prekinuo, a ona je sada viđena u društvu bivšeg.

Noor i Nicolas Berggruen zajedno su stigli na koncert Stinga u Los Angelesu.

Odjeveni u crno, bivši par prošli su pored paparazza do VIP ulaza, a ovo je prvi put da su zajedno viđeni u javnosti od veljače 2020. godine.

29-godišnja Noor s njemačko-američkim financijerom prvi je put bila od 2018. do 2020., a 33 godine starijeg milijardera tad je nazvala svojim ''partnerom u zločinu''. No, zašto su prekinuli nikad nisu rekli javnosti.

Prije njega, Alfallah je ljubila Micka Jaggera, a kružile su priče da je zavela i Clinta Eastwooda, no Noor je tvrdila da su samo obiteljski prijatelji.

Podsjetimo, s Pacinom je krenula hodati pretprošle godine, a u lipnju ove godine rodio im se sinčić Roman.

Inače, 83-godišnji Al Pacino se šokirao kada je saznao da je njegova sada već bivša 29-godišnja djevojka trudna pa je zahtijevao da naprave DNK analizu. Strani mediji pisali su tada kako se to dogodilo jer je glumac mislio da je neplodan.

Nakon njihova raskida, Noor je zatražila skrbništvo nad sinom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna u šetnji s unučicom - 1 Vanna u šetnji s unučicom - 2 Vanna Vrdoljak - 3 Vanna - 5 +25 Vanna Celebrity Omiljena Vanna snimljena je u trenutku u kojem ju dosad nismo imali prilike vidjeti, nova uloga itekako veseli našu pjevačicu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Medančić Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 2 +26 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 3 Celebrity Naša glumica svom je zgodnom suprugu pripremila iznenađenje pa u opisu otkrila: ''Konačno smo vršnjaci!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene