proslavili važnu večer

Samozatajni domaći par skrivao se od javnosti čak dvije godine, a sada su imali dobar povod za romantičnu objavu!

Nina Violić i Filip Šovagovć Nina Violić i Filip Šovagovć Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Violić i Filip Šovagovć Nina Violić - 2 Nina Violić - 3 Nina Violić - 4 Filip Šovagović Filip Šovagović Filip Šovagović i Nina Violić - 1 Filip Šovagović i Nina Violić - 2 Filip Šovagović i Nina Violić - 3 Nina Violić i Filip Šovagović - 1 +6 Nina Violić i Filip Šovagović - 2 Galerija

Nina Violić i Filip Šovagović slavili su na dodjeli nagrade Zlatni Studio, a uspjeh su obilježili i romantičnom fotografijom na Instagramu.

Glumci Nina Violić i Filip Šovagović u sretnoj su vezi već pet godina, a na dodjeli nagrade Zlatni Studio oboje su imali razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo Milan Marić Zavodnik! Uspješni glumac iz susjedstva kojeg uskoro gledamo na hrvatskim ekranima osvajao brojne starije dame, a srce mu je ukrala i jedna Hrvatica

Nina je dobila nagradu za najbolju filmsku glumicu za ulogu u filmu "Baci se na pod", koji je i njezin redateljski prvijenac, a Filip je proglašen najboljim muškim kazališnim glumcem proglašen za ulogu u predstavi "Tena - kronika raspada jedne ljepote".

Upravo je Filip skladao glazbu za Ninin film, a par se na setu i zaljubio.

"Ja sam lovu za film dobila prije nego što smo mi prohodali, tako da je cijelo snimanje bilo neki početak naše veze i bio mi je velika podrška u svakom smislu. Filip je meni najduhovitija osoba ikad, tako da je meni s njim sve zabavno dok se ne posvađamo", ispričala je Violić za IN magazin.

Iako su crvenim tepihom prošetali odvojeno i nisu sjedili zajedno na dodjeli, Nina je u svojim pričama na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju s osvojenim nagradama i uz koju je dodala i pjesmu "Be my baby".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Violić (@ninaviolic_)

Nina i Filip uspjeli su čak dvije godine sakriti svoju vezu od javnosti, a kada se 2019. doznalo da su par, iznenađeni su bili i mnogi njihovi kolege.

Obje su prije ove veze bili u brakovima. Nina je s glumcem Tvrkom Jurićem dobila kćer Rozu, a Filip s liječnicom Ružom Grizelj ima kćer Klaru.

Zanimljivo je spomenuti i da je Nina nakon razvoda bila u vezi s 18 godina mlađim srpskim glumcem Milanom Marićem, koji je domaćoj javnosti najpoznatiji po naslovnoj ulozi u hit-filmu "Toma".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +4 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 1 Donna D‘Errico +14 Donna D'Errico - 5 Celebrity Život joj je obilježila hit-serija 90-ih, a nakon ovog videozapisa nitko ne bi rekao da ona ima 54 godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene