Sve je neugodno iznenadila

Nina Kraljić u zadnji je čas odbila nastupiti na popularnom festivalu, kaže da za to ima itekako opravdan razlog

Nina Kraljić - Osjet glazbe - 6 Nina Kraljić - Osjet glazbe - 6 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić - Osjet glazbe - 6 Nina Kraljić - Osjet glazbe - 4 Nina Kraljić (Foto: Instagram) Nina Kraljić (Foto: Instagram) +0 Nina Kraljić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Kraljić odbila je nastupiti na 56. Festivalu kajkavskih popevki u Krapini bez honorara, a kao razlog je navela tešku privatnu situaciju.

Pjevačica Nina Kraljić neugodno je iznenadila domaću javnost i organizatore 56. Festivala kajkavskih popevki u Krapini na kojem je trebala nastupiti, ali je odbila to učiniti u zadnji čas jer nije htjela pjevati, a da joj se ne isplati honorar.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Može li oskudnije?! Pregled najodvažnijih modnih izdanja poznatih Hrvatica: ''Probala sam ju 15 minuta prije izlaska na party!''

Nina je prije nekoliko dana održala koncert u Krapini koji joj je plaćen od strane Turističke zajednice grada, ali na festivalu se nije pojaviti, prenosi portal Zagorje.com.

Nina je nakon svega objasnila svoje razloge te navela da ne može nastupiti bez da joj se plati, jer je trenutačno u teškoj privatnoj situaciji.

"Žao mi je informirati vas da više neću moću biti sudionik Krapinskog festivala kao izvođač, što je dogovor s novim menadžmentom i realnom situacijom. Potpuno razumijem da je čast nastupati sa orkestrom pod ravnanjem maestra Siniše Leopolda, međutim doista više nisam u mogućnosti prihvaćati nastupe koji su pro bono. Naime, imam vrlo tešku privatnu situaciju te sam prisiljena na selidbu iz vlastitog stana zbog zgrade koja je i dalje oštećena potresom. Da sada ne nabrajam i ne zamaram, jer mi više nije u cilju odrađivati takve nastupe, bez obzira na veličinu samog nastupa. Na Visu, gdje sam trenutno, otvorila mi se financijska prilika sa stranim izvođačima, koji su trenutno tamo i naprosto moram napraviti ono što je za mene najbolje i od sada prihvaćati nastupe koji su u skladu s honorarom za pjevanje live u izvedbi sa orkestrom. Molim vas da mi ne zamjerite, jer već dvije godine odgađam ovu odluku upravo zbog ljepote dosadašnjih suradnji. Nadam se da ćemo u nekim drugim projektima, koji su na obostrano zadovoljstvo i dalje raditi zajedno, s obzirom na to da je etno ono što sada isključivo radim, s čime nastupam i od čega živim, što je samo po sebi veliki izazov.. Smatram da je kontraproduktivno nastupati u stresu i bez sklada sa svojim stajalištima i mogućnostima, što ne bi bilo dobro ni za pjesmu samu. Do zadnjeg trenutka bila je borba oko toga unutar tima i mene, jer ja nisam jedina koja brinem o mojem pjevanju, niti sam uvijek u ugodnoj poziciji", napisala je Nina u poruci namijenjoj Društvu za kajkavsko kulturno stvaralaštvo.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +2 Maja Lena Lopatny (FOTO: Instagram) Nekad i sad Kći naše glumice proslavila 30. rođendan, punila je medijske stupce događajima iz privatnog života, a sada živi skroz drugačije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene