Falila joj je!

Nina Badrić objavila rijetku fotku s mamom Milom, brzo je dobila komentar da je lijepa na nju: "Divno se drži mama!"

Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina i Mila Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 4 Nina i Mila Badrić - 1 Nina i Mila Badrić - 3 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 6 +19 Nina i Simo Badrić Galerija

Nina Badrić je pozirala s majkom Milom Badrić pa njihove fotografije podijelila s pratiteljima na profilu na Instagramu.

Nina Badrić se nakon dugog i toplog ljeta na Hvaru vratila u Zagreb, gdje ju je dočekala sretna mama Mila i odmah je palo zajedničko druženje i šetnja.

"Moja stijena", napisala je Nina uz fotografije na kojima zajedno poziraju sa širokim osmijesima.

"Divno se drži mama", "Divna na mamu", "Najdivnija susjeda, prekrasna žena", "Mama je mama... I predivne ste obje", "Čuvaj je dok je imaš", "Nešto najsvjetlije u životu", neki su od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Nina je prije nekoliko dana svoje obožavatelje obavijestila kako je ljetnom odmoru došao kraj pa je podijelila još nekoliko fotografija iz svog raja na zemlji.

"Hvala ti, ljeto 2023. Bilo si nježno i blago prema meni. Još te ne dam i krast ću sve tvoje sunčane dane, al valja doma poć’", napisala je Nina uz jednu od fotografija koje je objavila, no njezinih se obožavatelja najviše dojmila ona na kojoj pozira u badiću na plaži.

"Prekrasna si", "Odličan vam je novi look, friz je savršen i boja", "Ljepota", "Zaljubit ću se", "Predivna", "Uvijek divna i prekrasna žena", "Nina, ti si divna", "Po svemu i kako zračiš, to je tvoj dom", "Kakva ljepota, kakav stil. Zaista ste prelijepa žena, možda i najljepša javna ličnost u bivšoj Jugoslaviji", "Kao vino", komentirali su njezini obožavatelji.

Nina je ovo ljeto svoje pratitelje počastila gomilom novih fotografija s mora, a vrijeme između nastupa provodila je na predivnim plažama Hvara.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 +26 Bianca Censori i Kanye West - 4 Celebrity Raskošne je grudi malo sakrila, ali je pokazala sve ostalo, neukusni prizori nikoga nisu ostavili ravnodušnim!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendan Branke Grubnić - 5 Proslava rođendan Branke Grubnić - 6 Proslava rođendan Branke Grubnić - 4 Proslava rođendan Branke Grubnić - 3 +20 Proslava rođendan Branke Grubnić - 2 Zanimljivosti Pogledajte kakvu je raskoš Marko Grubnić pripremio za mamin rođendan, bome se potrudio: "Mama je komad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene