više brige nego prije

Nina Badrić se osvrnula na tešku situaciju i poslala snažnu poruku: "Ne otuđujmo se jedni od drugih"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić istaknula je da će i ovo teško razdoblje s koronavirusom proći.

Nina Badrić osvrnula se na sve težu situaciju s koronavirusom od kojeg je sve više oboljelih u Hrvatskoj, ali i cijelom svijetu. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić Komentirala i Matanića Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

"Ne tako davno sve je bilo drugačije. Ne dozvolimo da se otuđimo jedni od drugih. Sada je vrijeme da pokažemo brigu više nego ikada prije. I ovo će proći", istaknula je Nina uz fotografiju s jednog njenog koncerta. 

Mnogi su se složili s pjevačicom i podržali njezine riječi. "Bilo je i bit će", "Ta večer u Nišu je bila puna lijepe energije", "Kraljica", "Dama", "Sve u životu prođe - proći će i ovo, ono što je vječno, to ste Vi poštovana i uvažena damo. Simfonija za uši, Kleopatra za oči", "Predivno", komentirali su Ninini pratitelji. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Sofia Vergara, Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +0 Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Celebrity Seksi glumac koji je zaveo jednu od najljepših žena svijeta šokirao novim imidžem, ovako više ne izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene