"Napokon!"

Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić i Ante Pecotić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić Nina Badrić - 4 Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 1 +19 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju s našim poznatim glazbenikom, uz koju je otkrila planove za 2024. godinu.

Pjevačica Nina Badrić obradovala je obožavatelje novom objavom na svojem Instagramu.

Nina je objavila fotografiju na kojoj pozira s našim skladateljem Antom Pecotićem, uz koju je najavila velike planove za ovu godinu.

"Vrijeme je za neke nove pjesme u 2024. Koncerte ćemo staviti malo u drugi plan jer sad ćemo se zakopati u studio i završiti sve ono što stvaramo, sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine. Inače... moj najdraži dio posla. Kada ideje postaju pjesme", napisala je Nina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Dugo nisam nešto toliko jedva čekao", poručio joj je kolega Sandi Cenov. "Jedva čekanje", komentirao je i voditelj Dalibor Petko.

"Mila Nina, pa to je vijest godine na početku posebne godine. Bravo!", "Kad srce zatandara od jedne, naočigled, kratke i obične objave", "Napokon, tko čeka, dočeka", još su neki od brojnih komentara Nininih uzbuđenih obožavatelja.

Inače, Ante Pecotić potpisuje brojne Ninine pjesme, uključujući i hit "Rekao si". 

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Tia i Mario Mamić - 4 Tia i Mario Mamić - 5 Tia i Mario Mamić - 3 +17 Tia i Mario Mamić - 1 Celebrity Tia Jurčić ponovno ljubi? Na Instagramu je objavila prisne fotografije s legendarnim sportašem, evo i gdje se provodila s njim!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Marko Duvnjak Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +30 Ana Rucner i Marko Duvnjak - 4 Celebrity Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene