Učinio ju najsretnijom

Gornji dio badića nije joj posve prekrio bujne grudi, a njezin sedam godina mlađi zaručnik ne odvaja se od nje

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 3 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 1 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 4 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 5 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 6 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 7 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 8 Nicole Scherzinger Thom Evans +20 Nicole Scherzinger - 13 Galerija

Nicole Scherzinger i Thom Evans slave svoje zaruke u Grčkoj odakle objavljuju prizore za zavidjeti.

Medeni mjesec možda je još daleko pred njima, ali novopečeni zaručnici Nicole Scherzinger i Thom Evans izgledaju opuštenije i zaljubljenije no ikad prije dok odmaraju na Mykonosu, gdje su ih snimili i paparazzi.

Pjevačica i umirovljeni igrač ragbija viđeni su na slikovitom grčkom otoku, nakon što je Thom odlučio kleknuti pred svoju odabranicu, koja inače nosi titulu boginje ljepote.

45-godišnja Nicole pritom je pokazala sjajnu formu i bujne obline u šarenom bikiniju koji joj pristajao kao saliven, a njen sedam godina mlađi sportaš ništa manje zavidne mišiće. Odmorom su se pohvalili i na društvenim mrežama i to videima i fotografijama na kojima ona pozira u badiću čiji joj gornji dio nije posve prekrio grudi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Pjevačica je sretne vijesti o zarukama podijelila prije nekoliko dana na svom profilu na Instagramu. Objavila dvije fotografije s putovanja na Havaje gdje ju je zaručnik iznenadio s prstenom na plaži, a ona oduševljenje nije mogla sakriti.

''Rekla sam ''da'', napisala je kratko u opisu fotografija, dok je Thom svojoj budućoj supruzi poručio: ''Moje zauvijek''.

Izvori bliski paru su za Page Six rekli kako su već duže vrijeme pričali o njihovoj budućnosti.

''Uzbuđena je što je sve napokon postala stvarnost. Na sedmom nebu je'', rekao je izvor.

Nicole i Thom upoznali su se 2019. godine kada je ragbijaš sudjelovao u ''The X Factor: Celebrity'' s bendom Try Star. Neko se vrijeme šuškalo o njihovom prekidu, ali su oboje potvrdili da su još uvijek u vezi.

Ona prije baš i nije imala sreće u ljubavi, no čini se da je sada konačno pronašla svoju srodnu dušu. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

Inače, Nicole često zovu ženom božicom zbog svoje idealne figure koju drži još od mladih dana kad je pjevala u popularnoj grupi Pussycat Dolls.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 +28 Salma Hayek - 1 Celebrity Salma Hayek Svjetski dan bikinija proslavila je fotkom koja ruši internet: ''Druge žene ne mogu se natjecati s tobom po ljepoti!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +12 Zdravko Mamić Celebrity Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene