Ajoj

Nevena Rendeli objavila fotku s infuzijom iz bolnice u Zanzibaru: "Neke stvari ne možeš predvidjeti niti spriječiti"

Nevena Rendeli Nevena Rendeli Nevena Rendeli/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Rendeli - 2 Nevena Rendeli - 1 Nevena Rendeli - 3 Nevena Rendeli - 4 Nevena Rendeli - 5 Nevena Rendeli - 6 Nevena Rendeli - 1 Nevena Rendeli Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli - 5 +12 Nevena Rendeli - 1 Galerija

Nevena Rendeli objavila je fotografiju s infuzijom iz bolnice u kojoj je završila nakon posljedica trovanja hranom na odmoru u Zanzibaru.

Naša PR stručnjakinja i bivša televizijska voditeljica Nevena Rendeli ovih je dana na obiteljskom odmoru u Zanzibaru, koji su nakratko poremetile zdravstvene tegobe, no sada je sve u redu.

Pogledaj i ovo Nevena Rendeli - 2 Od idile do nevolja Nevena Rendeli i suprug završili s ozbiljnim poteškoćama u afričkoj džungli: ''Ova priča mogla bi se nazvati - kako preživjeti''

41-godišnja Nevena otkrila je da su se ona i njezin suprug Mak Vejzović otrovali hranom, a na svom je profilu na Instagramu objavila i fotografiju iz bolnice na kojoj prima infuziju. Potom je umirila svoje prijatelje i pratitelje novom objavom u kojoj je obznanila da se osjeća bolje, te u pričama podijelila i kratki video iz jutarnje šetnje plažom.

"Ljudi, sve je ok. Malo proljev, malo temperatura, infuzija i ko nova sam. To je sve dio avanture, neke stvari ne možeš predvidjeti niti spriječiti. Važno da su cure ok!", napisala je Nevena u jednoj od priča.

A da nevoljama tu nema kraja, otkrila je i da su zamalo ostali bez fotoaparata.

''Ova priča bi se mogla zvati ''Kako provesti dan u džungli s troje djece i dvije bake i preživjeti''! Ako ćemo iskreno, Mak i ja smo završili s trovanjem i temperaturom i skoro bez fotoaparata (pogledaj zadnji video). Djeca su zato oduševljena spice turom i majmunčićem koji nas je skoro pokrao. Njima samo smeta pijesak, u Africi'', napisala je Nevena u opisu nove objave iz džungle.

Uz to je podijelila još nekoliko fotografija iz Zanzibara, a ona je samo jedna od brojnih poznatih Hrvatica koje su najtmurnije vrijeme nakon Nove godine odlučile provesti u toplim krajevima i izvan granica Hrvatske.

Nevena je nekoć bila poznato televizijsko lice, a danas je uspješna poduzetnica i majka triju djevojčica koje je dobila sa suprugom Makom Vejzovićem. Na profilu na Instagramu prati je gotovo 60 tisuća ljudi, s kojima rado dijeli trenutke iz privatne i poslovne sfere, a za fotografije dobiva brojne lajkove i pohvale.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Shakira - 1 Shakira - 2 +20 Shakira - 4 Celebrity Ponovni susret Shakire i Piquea zabilježen kamerama, ona je i ovu priliku iskoristila da ga ponizi zbog svega što joj je priredio!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 4 +9 San Remo Zanimljivosti Kako danas izgleda stan iz serije "Lud, zbunjen, normalan"? "Možda ću vas sada razočarati, ali…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene