Nova prijateljica

Maji Šuput suprug je nakon noćnog provoda donio u krevet neobičnu "gošću": "Nenad je ukrao ovcu. Zove se Samantha"

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Nenad Tatarinov i ovčica Samantha (Foto: Instagram) Nenad Tatarinov i ovčica Samantha (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +3 Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: instagram) Galerija

Dijelić atmosfere koji je Maja Šuput podijelila na Instagramu sa svog putovanja u Grčkoj pokazuje da se ona i njezin susprug Nenad Tatarinov jako dobro zabavljaju.

Maja Šuput (39) i njezin suprug Nenad Tatarinov (34) odlučili su otići na odmor koji sad već tradicionalno provode ljetujući na grčkom Mykonosu, a paru su se pridružilla trojica prijatelja, kao i Majin najbolji prijatelj Marko Grubnić (37). 

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Dobro društvo, vrckava atmosfera i čisti hedonizam mogu se vidjeti iz InstaStoryja koje je Maja ovih dana podijelila. 

Djelić atmosfere koji je Šuput uspjela prenijeti preko objava na svom profilu pokazuje uglavnom što jedu, i kako nakon večere piju grčku rakiju, a najviše su zaintrigirale Majine objave rano ujutro kad njezin suprug u hotelsku sobu na spavanje nosi drvenu ovcu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally vacay 💞

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Evo idemo doma, Nenad je ukrao ovcu. Kako se zove ovca?", pitala je Maja Nenada, a on joj je smijući se odgovorio - "Samantha. Samantha daje najviše mlijeka".

Na pitanje gdje će ovčica Samantha spavati, Nenad je jednostavno zaključio da ako ljudi mogu spavati s malim psićima, on i Maja mogu spavati s malom ovčicom u krevetu.

Čini se kako bračni život našoj poznatoj pjevačici jako odgovara te da nikada nije bila sretnija. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimeda) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Instagram) +6 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Optužuju je da su njezine zamamne obline umjetne, a ona im odgovorila još provokativnijim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene