zbog nje dobila bore

Neda brutalno oplela po svjetskoj pop divi: "Ima para ko d****, ali ovo je neslušljivo"

Neda Parmać Klačar, Mariah Carey (FOTO: Instagram) Neda Parmać Klačar, Mariah Carey (FOTO: Instagram)

Neda Parmać obrušila se na Mariah Carey. Naša pjevačica zgrožena je njezinim novogodišnjim nastupom.

Novogodišnji nastup Mariah Carey zgrozio je Nedu parmać Klačar. Bivša pjevačica grupe Femminem na svom Facebook profilu oplela je po pop divi. Iako je i sama njezina velika obožavateljica, Neda nije mogla ne podijeliti svoje razočarenje nastupom Mariah Carey. Zbog njezinog je pjevanja, kako kaže, dobila čak i bore!

Pogledaj i ovo Mariah Carey njih dvije ne komuniciraju Sestra Mariah Carey šokirala zadnjim javnim istupom, ali i izgledom, nema čak ni zube: ''Nažalost, tako stvari stoje...''

"Dobila sam bore u ovih par minuta. Obožavam Mariah, ali ovo je neslušljivo zadnjih 10-ak godina. Zašto se muči? Ima para ko dr***, Može biti samo lijepa do kraja života", napisala je Neda podijelivši snimku koja ju je zgrozila.

Neda Parmać Klačar, Mariah Carey (FOTO: Instagram) Neda Parmać Klačar, Mariah Carey (FOTO: Instagram)

Inače, Mariah je i ove godine u novogodišnjoj noći nastupila u New Yorku. Nakon prošlogodišnjeg debakla na Times Squareu ponovno je stala na binu u nadi da će se iskupiti. Čini se da joj ni ovog puta to nije pošlo za rukom, a još je veća šteta ta što je našoj Nedi svojom izvedbom natjerala bore na lice.

Sigurno Mariah nije razmišljala o svojim hrvatskim kolegicama čiji su honorari daleko manji od njezinih pa si u većini slučajeva ni ne mogu priuštiti botoks koji bi sanirao nastalu štetu. Nadamo se da će drugi puta barem razmisliti o playbacku. Ako zbog nikog drugog, barem zbog naše Nede koju još dugo želimo gledati u mladenačkom izdanju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene