Prava avantura

Zbog posla se s obitelji preselila na drugi kraj svijeta, a iako je pokušala pobjeći paparazzima, to joj nije uspjelo

Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) +0 Natalie Portman (Foto: AFP) Galerija

Natalie Portman je sa suprugom i djecom otišla u Australiju zbog snimanja novog filma o Thoru, a fotografi su ih uhvatili u obiteljskom danu na plaži.

Glumica Natalie Portman preselila se s obitelji u Australiju u rujnu prošle godine zbog filma "Thor: Love and Thunder", a čini se kako uživa provodeći vrijeme u ljetnim mjesecima.

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

Sunčani dan iskoristila je za uživanje na plaži u Sydneyju te je sa suprugom Benjaminom Millepiedom i kćeri Amalijom (3) pobjegla od kamera barem na neko vrijeme. Sa kćerkicom je skupljala školjke na plaži, a pokušavala je ostati što više nezapažena. Lice je sakrila iza sunačnih naočala, a na sebi je imala ležernu ljetnu kombinaciju.

Natalie je u nekoliko intervjua već rekla kako se veseli novom filmu o Thoru. "Bit će to prava avantura, film je jako zabavan", komentirala je nedavno. Drago joj je što je u Australiju s njom otišla i njezina obitelj.

Natalie i Benjamin inače su se upoznali na setu filma "Crni labud", a vezu su započeli ubrzo nakon toga. Glumičin suprug je koreograf i zbližili su se dok su zajedno radili na njezinim pokretima u filmu. Godinu kasnije Natalie je rodila njihovog sina Alepha (9), a u veljači iste godine osvojila je i Oscara za film na kojem je upoznala ljubav svog života.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput o imenima za dijete - 4 +0 Maja Šuput o imenima za dijete - 5 Celebrity Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene