Težak izbor

Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

Maja Šuput o imenima za dijete - 4 Maja Šuput o imenima za dijete - 4 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput o imenima za dijete - 4 +0 Maja Šuput o imenima za dijete - 5 Galerija

Maja Šuput je u intervjuu za IN Magazin otkrila kakva joj se muška imena najviše sviđaju, nakon čega se ne stišavaju reakcije na njezin odabir.

Nakon što je otkrila kakvo bi ime voljela dati sinu, Maja Šuput je putem društvenih mreža počela dobivati i zanimljive prijedloge od kojih su neki stvarno kreativni.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Naime, Maja je u intervjuu za IN Magazin priznala da bi sinu voljela dati neko strano moćno ime, a nakon togu su počeli pristizati maštoviti prijedlozi.

"Šuput Šime, zar se ne rimuje", "Dušan", "Đorđe", "Princ Tatarinov", "Zašto mora biti hrvatsko ime? Nigdje veze.. Internacionalno najljepše, što kompliciranije i neobičnije", samo je dio komentara na društvenim mrežama. 

"Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže: "Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko, kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'" izjavila je Maja u intervjuu.

Ona inače ovih dana na svom Instagramu objavljuje fotografije s odmora u egzotičnom Dubaiju, gdje su ona i suprug Nenad uživali u prosincu prošle godine kao posljednjem odmor na koji su se otputili u dvoje. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) +4 Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Celebrity Njezina veza s 32 godine starijom partnericom i kolegicom sve je šokirala, ali zlobni komentari nju ne brinu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene