Nova konkurencija?

Odrađene su prve probe za Eurosong, a ova djevojka nakon njih je postala glavna tema medija: ''Je li ipak ona za pobjedu?''

Marina Satti - 2 Marina Satti - 2 Instagram/Eurovision 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Satti - 7 Marina Satti - 8 Marina Satti - 2 Marina Satti - 1 Marina Satti - 3 Marina Satti - 2 Marina Satti - 1 Marina Satti - 4 Marina Satti - 3 Marina Satti - 4 +19 Marina Satti - 5 Galerija

Odrađene su prve probe na Eurosongu, a evo čiji je nastup pravo iznenađenje, jedna djevojka brzo je porasla u očima gledatelja.

Prve probe za ovogodišnji Eurosong su odrađene, a glavne favorite Eurosonga, Baby Lasagnu i Nemu, svi hvale nakon što su objavljene snimke s proba.

No dogodilo se i jedno neočekivano iznenađenje.

Pogledaji ovo Let 3 Celebrity Let 3 iz Dubaija uputio originalnu podršku Baby Lasagni: "Razvali ih, mokre puse!"

Predstavnica Grčke Marina Satti, koja je na eurovizijskim kladionicama osma, oduševila je na prvoj probi svojom pjesmom ''Zari'', a nastup je obogaćen plesnom koreografijom.

Nastup za ''Zari'' spaja tradicionalne grčke elemente s modernim, urbanim vizualnim idejama.

Njen video s probe pregledan je više od 1.8 milijuna puta, a dijelić pogledajte u nastavku.

@eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece's first rehearsal 🇬🇷 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

"Kraljica", "Je li ipak ona pobjednica Eurosonga 2024.?", "Svi duboko u sebi znaju da će ona pobijediti", "Švicarska, Hrvatska, Italija... Mislim da ćete pričekati još koju godinu da pobijedite", "Ovo je za top 3 sigurno", "Atena 2025.", "Ako ona ne pobijedi, prestajem gledati Eurosong", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Sviđa li se vama Marinina pjesma?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Marina Satti rođena je 26. prosinca 1986. u Ateni. Majka joj je Grkinja, a otac iz Sudana, dok je Marina odrasla na otoku Kreti.

Pogledaji ovo t.A.T.u Nekad i sad Svojim raskalašenim ponašanjem privukle su pozornost prije 22 godine, a svjetski uspjeh pokušale su ponoviti i na Eurosongu!

Kao djevojčica počela je učiti svirati klavir, a potom je u srednjoj školi upisala klasično pjevanje. Završila je glazbeni studij u Ateni i Bostonu. Debitantski singl objavila je 2016. godine, a nosio je naziv Koupes. Njena pjesma Mantissa iz 2017. bila je na prvom mjestu najslušanijih singlova u Grčkoj te godine.

Marinu ćete moći gledati druge polufinalne večeri 9. svibnja.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Senad Bašić - 3 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 2 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 1 Senad Bašić - 4 +22 Senad Bašić - 1 Celebrity Evo na kojeg je Fazlinovića naletio Enis Bešlagić, nije im dugo trebalo da krenu zbijati šale: ''Da mi je s vama popit kavu...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić - 3 Mateo Kovačić - 1 Mateo Kovačić - 2 Izabel Kovačić i Mateo Kovačić +27 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Celebrity Mateo Kovačić raznježio je pratitelje novim obiteljskim fotografijama, sa suprugom i sinom posjetio je mjesto koje im puno znači u životu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene