Seksi Ukrajinka!

Zanosna plavuša koja je kratko surađivala i sa Severinom pokazala je svoje brutalne trbušne mišiće, posao kojim se bavi zaslužan je za njih!

Nadiya Bychkova - 4 Nadiya Bychkova - 4 Nadiya Bychkova/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nadiya Bychkova - 1 Nadiya Bychkova - 2 Nadiya Bychkova - 3 Nadiya Bychkova - 4 Nadiya Bychkova - 1 Nadiya Bychkova - 2 Nadiya Bychkova - 3 Nadiya Bychkova - 4 Nadiya Bychkova - 5 Nadiya Bychkova - 6 +20 Nadiya Bychkova - 7 Galerija

Nadiya Bychkova oduševila je pratitelje zategnutom figurom u bijelom bikiniju, za takvu figuru zaslužan je ples, kojim se bavi već godinama.

Profesionalna plesačica Nadiya Bychkova, koja je sudjelovala u britanskom showu "Strictly Come Dancing", pokazala je svoju zategnutu figuru i čvrste trbušne mišiće u bijelom bikiniju.

Provokativne fotografije s odmora na Santoriniju objavila je na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova)

"Santoniri, apsolutno te obožavam", napisala je plesačica.

"Zbogom zasad. Vrijeme je da se vratim u studio i počnem s probama", dodala je. 

Ocijenite izgled Nadiyje Bychkove.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nadiya se nasmijala dok je gledala u daljinu, a hladan povjetarac raznosio joj je plave pramenove po licu.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Severinina svjetski poznata suradnica i njezin zgodni zaručnik ljeta u Hrvatskoj nisu propuštali, ali čini se da ih kod nas više nećemo vidjeti!

Pratitelji su odmah pohrlili u komentare kako bi joj dali najljepše komplimente.

"Nerealna si", "Izgledaš predobro", "Nisi dobra za moj krvni tlak", "Savršenstvo", pisali su. 

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Svjetski poznata plesačica uživa na našem otoku, a atraktivni prizori koje dijeli na Instagramu odlična su reklama za Hrvatsku!

Inače, Ukrajinka koja je 2014. i 2015. godine bila svjetska prvakinja u plesu, 2021. godine vratila se na naš sunčani otok Hvar, treću godinu zaredom, a s njom su na ljetovanju bili i njezin tadašnji zaručnik, slovenski nogometaš Matija Škarbot, te njihova kći Mila.

Pogledaji ovo Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Uhvatili je: Severina zapratila pa ubrzo otpratila novu osobu na Instagramu, Igor nije bio jedini

Inače, Nadiya se svojevremeno bavila i manekenstvom te je 2015. godine pozirala za naslovnicu slovenskog Playboya, a surađivala je i sa Severinom, koja često lajka njezine objave na Instagramu, gdje je prati više od 189 tisuća ljudi.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i brat Franko - 1 Lidija Bačić i brat Franko - 3 Dora Bačić - 3 Dora Bačić - 2 +31 Dora Bačić - 1 Celebrity Znate li da Lidija Bačić ima brata? Njegov izgled san je mnogim ženama, a dosad ga je samo dvaput pokazala na društvenim mrežama

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski i tata Nikola Rodbina Toše Proeskog Toše Proeski Tony Cetinski i Toše Proeski - 2 +19 Nina Badrić i Toše Proeski Celebrity Preminuo je otac Toše Proeskog, tužnu vijest objavila je njegova shrvana sestra uz fotografiju koja slama srca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene