Dobra fešta!

Srpski glumac objavio snimku s pomalo razuzdane zabave za rođenje sina, bez posebne glazbe i kidanja majice nije moglo proći!

Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 2 Miloš Biković/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 1 Miloš Biković Miloš Biković Miloš Biković - 4 Miloš Biković i Ivana Malić Miloš Biković - 1 +17 Miloš Biković - 2 Galerija

Miloš Biković pokazao je na društvenim mrežama kako je proslavio rođenje sina kojeg je dobio sa zaručnicom Ivanom Malić.

Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih srpskih glumaca Miloš Biković ovih je dana postao otac dječaka Vasilija kojeg je dobio sa zaručnicom Ivanom Malić, a sada je svojim obožavateljima pokazao kako je to i proslavio.

36-godišnji Miloš objavio je na profilu na Instagramu video s pomalo razuzdane zabave na kojoj je polugol, poderane majice kitio romske svirače dok su ga prijatelji nosili na ramenima.

"Moja braća Cigani mi kažu "imaš cigansku dušu’’ i to mi je jedan od najljepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se što je gore, što je deficitarna ili što se promatra kao roba.) A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih", napisao je Miloš uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miloš Biković (@bikovic)

"Ma samo veselooooo, živjeli vi meni sto godina", "Čestitam", "Tako je, djeca su najveći blagoslov", "Čestitam Miloše! Mami i tati neka je sa srećom i uspjehom roditeljstvo. Vasilije, dobrodošao anđele na ovaj naš svijet", "Životna radost", "Svaka čast na opisu događaja", komentari su koje je dobio.

Osim lijepe vijesti da je postao otac, Miloš ima i dodatni razlog za veselje, a to je da ćemo i njega gledati u novoj sezoni hit-serije "Bijeli lotos".

Početak snimanja nove sezone "Bijelog lotosa" planiran je za veljaču na otocima Koh Samui i Phuket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratit će novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu.

Prethodno najavljena glumačka postava uključuje Leslie Bibb, Carrie Coon, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Natasha Rothwell i Tayme Thapthimthong, a pridružit će im se i popularni srpski glumac Miloš Biković.

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u srpnju 2021. i smještena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emmy u 13 kategorija i odnijela deset pobjeda. Druga sezona, koja je premijerno prikazana u prosincu 2022., smještena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emmy, uključujući i nominaciju za Najbolju dramsku seriju.

Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije Primetime Emmyja koja će se održati 15. siječnja 2024. Tvorac, scenarist i režiser serije je Mike White, koji je ujedno i izvršni producent uz Davida Bernada i Marka Kaminea.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Martinović i Miriam Rath - 1 Ivan Martinović i Miriam Rath - 4 Ivan Martinović i Miriam Rath - 3 Ivan Martinović i Miriam Rath - 9 +14 Ivan Martinović i Miriam Rath - 18 Celebrity Naš zgodni rukometaš ljubi lijepu Austrijanku, a nedavno su objavili i najljepšu moguću vijest!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju George Soros - 2 George Soros - 3 George Soros George Soros - 4 +5 George Soros - 1 Celebrity Svjetski moćnik viđen po prvi put nakon što je svoje milijarde prepustio sinu, u slabašnom izdanju i drugi su mu morali pomoći

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene