gotovo ga nikad ne vidimo

Mile Kekin pozirao sa sinom koji nema naviku pojavljivati se na mjestima gdje su kamere, malo tko je dosad znao kako izgleda!

Mile Kekin Mile Kekin Darko Tomas / CROPIX 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kekin i sin Vito Mile i Ivana Kekin Mile i Ivana Kekin Mile Kekin - 7 Mile Kekin - 6 Mile Kekin - 5 Mile Kekin - 3 Mile Kekin - 2 Mile Kekin - 1 Mile Kekin +15 Ivana Kekin - 4 Galerija

Evo kako izgleda sin Mile Kekina, gotovo ga nikad ne vidimo u javnosti, a naslijedio je tatine gene za glazbu.

Mile Kekin Valentinovo je proveo sa sinom Vitom, kojeg rijetko viđamo u javnosti, a tata i sin zajedno su gledali film ''Bob Marley: One love'', koji je prikazan povodom 79. obljetnice rođenja legendarnog glazbenika.

Pozirali su zagrljeni, a odmah je uočljivo kako je 17-godišnji Vito viši od oca te ima dugu kovrčavu kosu.

2020. godine Mile je kratko rekao kakav je inače.

''Svira klavir, jako je muzikalan, možda muzikalniji od mene, a dovoljno je diplomatičan da neće reći ništa loše o tatinoj pjesmi jer zna tko ga hrani", našalio se Mile za IN magazin.

Pogledaji ovo Ivana Kekin i Peđa Grbin Zanimljivosti Pogledajte zašto su fotografije s presice Peđe Grbina i Ivane Kekin svima zanimljivije od onog što su pričali!

Osim sina Vite, Kekin je u braku s Ivanom dobio i kćer Mišu, koja je s njim čak i zapjevala u novijoj pjesmi ''Zubić vila''.

Mile kaže kako je uz Mišu i njegov sin Vito zainteresiran za glazbu, no kaže kako ih ne želi usmjeravati.

''To je na njima. Moji me roditelji nisu gurali. Štoviše, moja je majka bila iznimno nezainteresirana za glazbu, a tata je pjevao samo kad je društvo i kad se malo popije, tako da ne znam otkud to meni. Ne mislim ih nešto pretjerano gurati u tom smjeru, ali vidim da imaju nekakvu potrebu za pjesmom'', otkrio je za IN magazin.

Inače, Mile i Ivana u braku su već 16 godina, a tek 2020. godine odlučili su da će se uključiti u politiku. Prije toga ona je bila psihijatrica. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Andrew Garfield - 10 Andrew Garfield - 1 Andrew Garfield - 9 Andrew Garfield - 7 +24 Andrew Garfield - 8 Nekad i sad Mnoge je šokirala informacija o godinama ovog glumca: ''Molim? Ja sam mislio da ima 20!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene