Prozirni, Seksi izbor

Mia Dimšić u haljini s opakim prorezom u kakvoj je još nismo vidjeli izvela prošlogodišnju pobjedničku pjesmu

Mia Dimšić Mia Dimšić Livio Andrijic / CROPIX 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +7 Mia Dimšić Galerija

Mia Dimšić je izvela svoju pjesmu "Guilty Pleasure" na Dori u Opatiji, s kojom je prošle godine pobijedila i predstavljala nas na Eurosongu u Italiji.

Prošlogodišnja pobjednica Dore i predstavnica Hrvatske na Eurosongu u Italiji, Mia Dimšić svojim je nastupom otvorila ovogodišnji izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije.

Pogledaj i ovo Albina na Eurosongu Pogađate? Pjevati na hrvatskom ili engleskom? Evo što se pokazalo boljim u povijesti Hrvatske na Eurosongu!

Mia je za tu prigodu odabrala crnu haljinu s dubokim prorezom i poluprozirnom tkaninomk oja je otkrila njezine vitke noge, a do izražaja je došao i njezin dekolte.

Mia je na opatijskoj pozornici otpjevala svoju pjesmu "Guilty Pleasure" s kojom je pobijedila prošle godine, no nažalost se nije uspjela uspjela plasirati u veliko finale Eurosonga.

"Poruka za sve koji su bili uz mene, hvala od srca. Ovo je bilo jedno jako turbulentno, ali i ujedno i jako predivno putovanje i ne bih ni došla do njega da nije bilo u startu tih ljudi koji su podržavali, koji su uvijek tu. Hvala od srca", poručila je tada Mia.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena - 5 John Cena - 4 John Cena - 3 John Cena - 1 +7 John Cena - 2 Celebrity Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 4 +27 Iris Livaja Celebrity Zgodna splitska glumica pokazala kako je proslavila rođendan, pazila na svaki detalj, a među gostima bila i Livajina Iris

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene