baš se promijenila

Naša glazbena diva pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i teškog razdoblja, a na novim fotografijama je neprepoznatljiva!

Meri Cetinić Meri Cetinić Tom Dubravec/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić i Ante Gelo Meri Cetinić i Ante Gelo Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić i Ivana Burić Meri Cetinić Meri Cetinić +6 Meri Cetinić (Foto: IN Magazin) Galerija

Meri Cetinić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, a u Veloj Luci će se vratiti i na pozornicu na koncertu u čast Oliveru.

U Veloj Luci sve je spremno za sada već tradicionalni koncert "Trag u beskraju" u čast Oliveru Dragojeviću, na petu godišnjicu njegove smrti.

Jedna od mnogih izvođača koji će mu odati počast je i Meri Cetinić, koja će se u Veloj Luci vratiti na pozornicu nakon nekoliko godina izostanka sa scene.

Meri je večer prije s drugim izvođačima odradila i generalnu probu, a našu glazbenu divu na novim fotografijama nije bilo lako prepoznati.

Osim što je nismo dugo imali prilike vidjeti, Meri je svoju prepoznatljivu bob frizuru sa šiškama sada zamijenila kratkom kosom.

Iza Meri su i teški dani, koji su na njoj svakako ostavili traga. U svibnju ove godine preminuo je njezin brat Ante Cetinić, a prije dvije godine doživjela je i najveću noćnu moru svakog roditelja, kada je njezina kći jedinica Ivana preminula nakon borbe s teškom bolesti u dobi od samo 44 godine.

Pjevačica je kćer odgojila kao samohrana majka, a Ivana je krenula njezinim stopama i diplomirala je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu te su 2014. godine zajedno izdale album "Dozvoli mi".

A iako se zadnjih godina dosta promijenila, Meri je na generalnoj probi u Veloj Luci izvedbom pjesme "Najlipše te jubi oni što te gubi" potvrdila da su njezin glas i emocije koje budi dok pjeva ostali isti.

Uz nju će na ovogodišnjem koncertu "Trag u beskraju" nastupiti Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, The Shades, Matija Cvek, Klapa Šufit, Natali Dizdar, Lorena Bućan, Jure Brkljača i Dupini.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Druženje prije svadbe Jusufa Nurkića Druženje prije svadbe Jusufa Nurkića - 1 Druženje prije svadbe Jusufa Nurkića - 2 Druženje prije svadbe Jusufa Nurkića - 3 +26 Druženje prije svadbe Jusufa Nurkića - 4 Celebrity Od sportaša do glumaca: Nema tko nije došao na glamurozno druženje u Dubrovniku uoči svadbe proslavljenog košarkaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene