Presedan

Novi potez dovitljive Meghan: Pronašla je način da zaobiđe kraljevska pravila i napravi po svome

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Šuška se, šuška da će Meghan Markle još jednom učiniti nešto što nitko iz kraljevske obitelji još nije učinio...

Govorka se da će se buntovna vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, upustiti u avanturu koja prije nje nije bila dozvoljena niti jednom drugom članu ili članici kraljevske obitelji

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Prema izvorima bliskima Buckinghamskoj palači, Meghan trenutno pregovara s američkim i britanskim Vogueom o realizaciji ideje da postane stalna kolumnistica za oba dva izdanja slavnog časopisa. 

Meghnanina prijateljica i supruga Georgea Clooneya, Amal je nagovorila Meghan da se upusti u pregovore kako bi imala stalnu javnu platformu putem koje bi mogla progovarati o važnim društvenim pitanjima i reklamirati svoj humanitarni rad. 

Navodno je i urednica američkog Voguea Anna Wintour oduševljena idejom pa pokušava isposlovati dogovor s mogućnom kolumnisticom Meghan, koja bi časopisu sigurno donijela dodatni medijski publicitet i horde novih čitatelja. 

Do ideje je došlo prilikom dogovaranja Meghaninog editorijala za ovogodišnje rujansko izdanje Voguea, u kojem bi se vojvotkinja trebala pojaviti u nizu modnih kreacija različitih dizajnera. Ipak, iako je Meghan pristala slikati se za magazin četiri mjeseca od poroda sina Archiea, ne želi biti na naslovnici jer navodno "misli kako naglasak treba biti na drugim snažnim ženama, a ne na njoj". 

Do sada je članovima i članicama kraljevske obitelji bilo strogo zabranjeno u vlastito ime surađivati s medijima i pisati za njih, jer se smatra da članovi vladajuće kuće nemaju pravo angažirati se u društvu u tom smislu. Njihove uloge su simbolične te se trebaju baviti samo humanitarnim radom, pa bi ovakva Meghanina suradnja bila do sad neviđena. 

Ako Meghan doista počne pisati na mjesečnoj bazi za Vogue - bit će to presedan. I još jedno pravilo koje je vojvotkinja uspješno uspjela podvrgnuti svojoj volji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) +5 Zahra Elise (Foto: Instagram) Celebrity Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene