Vraća se na velika vrata!

Srpska folk-zvijezda pojavila se u javnosti prvi put nakon rođenja sina, a za to je imala i poseban povod koji će razveseliti njene obožavatelje!

Maya Berović - 4 Maya Berović - 4 Antonio Ahel/ATAImages 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maya Berović - 2 Maya Berović - 6 Maya Berović - 3 Maya Berović - 5 Maya Berović - 7 Maya Berović - 1 Maya Berović - 2 Maya Berović - 3 Maya Berović - 4 Maya Berović - 5 +20 Maya Berović - 6 Galerija

Srpska pjevačica Maya Berović pojavila se u javnosti prvi put nakon rođenja sinčića prije godinu dana, a posebna prigoda bila je promocija novog albuma.

Srpska pjevačica Maya Berović pojavila se u javnosti prvi put nakon rođenja svog sinčića Lava u veljači prošle godine. Otkako je objavila da je trudna, Maya se povukla iz javnosti te život posvetila obitelji, ali sada je nastavila dalje graditi karijeru i objavila vijest koja će razveseliti njene fanove.

Naime, Maya je bila na promociji novog vlastitog albuma ''Milion'' koji je predstavila u Beogradu u jednom hotelu, a na događanje je stigla u dugim crnim hlačama na crtu i korzetu koji je istaknuo njene bujne grudi. Imala je i prepoznatljivu dugu plavu kosu i jači makeup te je veselo pozirala za fotografe.

Berović je omiljena pjevačica turbofolka među mladima na području naše i susjedne estrade, a slava joj je još više porasla proteklih nekoliko godina dok je surađivala s reperima Jala Bratom i Bubom Corellijem.

Pjevačica je u braku s Alenom Dragosavom, a vjenčali su se 2016. godine.
Maya i Alen upoznali su se dok je ona imala samo 17 godina.

''Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve je završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloljetna i ludo zaljubljena u čovjeka koji dolazi na moje nastupe'', rekla je Maya za srpski Telegraf.

''Alen mi je pomogao financijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina poslije toga, ja sam netko tko sam može ulagati u svoju karijeru", rekla je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 7 +27 Maja Šuput - Bloom - 6 Celebrity Šuput objavila fotku u toplesu i grudi okrenula prema suncu, a u prvi plan istaknula je stražnjicu u mini kupaćem!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u bijelom badiću s izrezima javila se s prekrasnog mjesta na kojem ljetuje: "I divim se toj ljepoti dok trijezni me i topi..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene