Teški dani

Matija Vuica oglasila se nakon posljednjeg ispraćaja svog voljenog Jurice, evo što je pokazala na Instagramu

Matija Vuica Matija Vuica Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Jurica Popović Matija Vuica In Magazin: Matija Vuica i Jurica Popović - 2 In Magazin: Matija Vuica i Jurica Popović - 1 Matija Vuica i Jurica Popović Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica +19 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 5 Galerija

Matija Vuica oglasila se na svom profilu na Instagramu nakon posljednjeg ispraćaja Jurice Popovića koji je održan u Metkoviću.

Naša modna dizajnerica Matija Vuica oglasila se po prvi put nakon posljednjeg ispraćaja svog životnog partnera Jurice Popovića i na svom profilu na Instagramu objavila prve fotografije.

Riječ je o raskošnoj i glamuroznoj vjenčanici koju je dizajnirala za atletičarku Sandru Perković, a u kojoj se ona posljednjeg dana 2023. godine udala za Edisa Elkasevića, a potom je objavila i crno-bijelu fotografiju Jurice iz mlađih dana na kojoj svira gitaru.

Matijina i Juričina ljubavna priča započela je prije više od 40 godina u rodnom im Metkoviću, zajedno su osnovali bend Trotakt, a surađivati su nastavili i u grupi Gracija.

Svoj prvi zagrebački zajednički nastup održali su na sam Badnjak prije 42 godine, a upoznali su se na šetalištu pokraj Neretve u Metkoviću gdje su svi izlazili u to vrijeme kada su bili srednjoškolci.

"To smo mi zvali idemo ispred hotela i tu je svaki kibicirao svatko svakoga. Jure je studirao u Splitu i dolazio je kao kicoš. On je nama bio neka nova faca. Tu se eto dogodilo. Na svakoj rivi ima stup za kojeg se nešto veže. Tamo su se vezali brodovi, a očito se još nešto vezalo. Veze", otkrila je Matija u jednom od intervjua za IN Magazin.

Njihova ljubav bila je jedna od naskladnijih na domaćoj glazbenoj sceni i slovili su kao jedan od omiljenih parova, dok pred oltar nisu nikad stali.

"Ista smo generacija, ali on je bio novi lik i poprilično nedostupan. Zato mi je i bio napet pa sam se potrudila da me primijeti što mi je nakon nekog vremena i uspjelo. I tako... Od Platonske ljubavi do danas, trajemo u komadu. To je bio odabir za cijeli život, obostrano", ispričala je Matija jednom prilikom za Story.

Podsjetimo, Jurica se glazbom bavio od 1981. godine, autor je stotina pjesama grupa Trotakt projekt i Gracije čiji je bio osnivač, a bio je poznat i kao kantautor pod imenom DJ Pop.

Prošle je godine proslavio 40 godina uspješne glazbene karijere i imao je nove planove, koje nažalost nije uspio ostvariti. Nedavno je objavio svoj novi i sedmi po redu album "Preslagivanje" na kojem je svoj obol dala i Matija Vuica, a koji je najavljivao velike promjene u životu.

"Preslagivanje, odnosi se u principu na mene. Znači, odlučio sam promijeniti neke stvari u životu. Dotičem se i toga kako izgleda zadnja polovica našeg života i što bi u njoj trebalo raditi i kako se postaviti. Jedna od težih odluka koje bi trebao napraviti je znači reći ne. Mislim da u startu trebamo više voljeti sebe. Ako volimo sebe, onda ćemo lakše znati reći i ne'', objasnio je Jurica u svom posljednjem intervjuu za IN Magazin.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Patrizia Reggiani Patrizia Reggiani Patrizia Reggiani Patrizia Reggiani +8 Patrizia Reggiani Nekad i sad Gdje je danas zloglasna Guccijeva udovica? Naručila je ubojstvo svojega muža, a sada živi od njegova bogatstva!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anthony Kalik i Ivona Glavaš Anthony Kalik i Ivona Glavaš Anthony Kalik Ivona Glavaš - 1 +18 Ivona Glavaš - 2 Celebrity Jedan od najzgodnijih hajdukovaca ljubi poznatu Splićanku? Iris Livaja rasplamsala je glasine o novom navodnom paru!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene