"Uz Božju pomoć!"

Pogledajte trenutak kada je Mate Bulić doveo Dalića na pozornicu, dobio je glasne ovacije: "Da Hrvati budu ponosni!"

Mate Bulić i Zlatko Dalić Mate Bulić i Zlatko Dalić Igor Soban/Pixsell 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Zlatko Dalić - 4 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 2 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 5 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 7 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 1 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 6 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 3 Mate Bulić i Zlatko Dalić Hrvatska noć u Frankfurtu - 4 Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 +26 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Galerija

Mate Bulić i Zlatko Dalić pojavili su se zajedno na pozornici koncerta Hrvatska noć u Frankfurtu, gdje je izbornik Vatrenih pozdravio tisuće okupljenih Hrvata i njihovih prijatelja.

Na Hrvatskoj noći u Frankfurtu jedan od gostiju bio je i Mate Bulić čije je hitove cijela dvorana pjevala uglas, od prvog do zadnjeg stiha, a onda im je u jednom trenutku pripremio pravo iznenađenje.

Naime, Mate je na pozornicu doveo izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića koji je srčano pozdravio tisuće posjetitelja u publici, a koji su ga počastili glasnim ovacijama.

"Podržite nas da uz vašu pomoć i pomoć svih Hrvata u svijetu, te uz Božju pomoć, opet napravimo ponosnim hrvatski narod, hrvatske ljude i hrvatsku državu", poručio je Zlatko.

Osim Mate na koncertu su nastupili i Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Crvena jabuka, Jole, Petar Grašo, Jelena Rozga, Zlatko Pejaković, Siniša Vuco, Zlatni dukati i Justus Reid, a glazbeni je program trajao čak deset sati.

Naše najveće glazbene zvijezde izmjenjivale su se na pozornici u sklopu koncerta Hrvatska noć u Frankfurtu, publika je s njima pjevala uglas hitove, a u dvorani se plesalo kolo i vijorile su se hrvatske zastave.

Najveće je to okupljanje Hrvata i njihovih prijatelja u dijaspori, ali i događanje za koje su karte rasprodane čak godinu dana unaprijed. U Frankfurt su zbog njih i dobre zabave pristigli Hrvati iz cijele Njemačke i drugih europskih zemalja, ali i iz SAD-a te Novog Zelanda.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 7 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 2 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 4 +28 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Celebrity S glavnih aduta Jelene Rozge nije bilo lako skrenuti pogled, u ultrakratkoj kožnoj haljinici zapalila je atmosferu u Frankfurtu!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 4 Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 3 +17 Ozzy i Sharon Osbourne Nekad i sad Suprugu legendarnog rokera liječnici upozorili da bi zbog bizarne navike mogla ostati bez kože, a snimljena je nikad mršavija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene