objavila zajedničku fotografiju

Tia Jurčić u dalekoj Americi pohvalila se posjetom Hrvatice koja se nakon rastave povukla iz javnosti, evo tko joj je to doputovao!

Tia Jurčić Tia Jurčić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Juričić i Martina Todorić - 2 Marko Grubnić, Nina Badrić i Martina Todorić Tia Juričić i Martina Todorić - 1 Tia Jurčić - 4 Tia Jurčić - 3 Tia Jurčić - 1 Tia Jurčić i Kenny Smith Tia Jurčić Tia Jurčić i Kenny Smith Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) +14 Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Galerija

Martina Todorić, koja se dugo nije pojavljivala u javnosti, posjetila je Tiju Jurčić na Beverly Hillsu, a na Instagramu je osvanula njihova zajednička fotografija.

Poznata hrvatska poduzetnica Tia Jurčić već dulje vrijeme uživa na Beverly Hillsu, a u Americi je nakon razvoda od Marija Mamića našla i novu ljubav, NBA košarkaša Kennyja Smitha.  

Sudeći po Tijinoj objavi na Instagramu, u posjet joj je došla vrlo poznata prijateljica iz Hrvatske.

Pogledaji ovo Tia Jurčić - 2 Celebrity Tia Jurčić potvrdila višetjedna šuškanja o njoj i NBA zvijezdi, nedavno se rastala od Mamića: ''Moj poseban čovjek!''

Na fotografiji pozirala je Martinom Todorić, bivšom suprugom Ante Todorića, koja je nakon razvoda u potpunosti nestala iz javnosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Jurcic (@tia.jurcic)

Ante i Martina vjenčali su se 9. studenog 2002. nakon dugogodišnje veze u crkvi sv. Katarine u Zagrebu.

Sjećate li se Martine?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Martina je davne 1997. godina postala Miss Hrvatske, a kasnije se posvetila obitelji i braku u kojem je zajedno s Antom dobila kći Emu i Luciju te sina Ivicu

Pogledaji ovo Tia Juričić i Kenny Smith - 2 Celebrity Tia Jurčić prisno pozirala s bivšom NBA zvijezdom na sportskom spektaklu, a zbog jednog detalja se svi šale na njegov račun!

Ante je nakon razvoda ljubavnu sreću našao sa Splićankom Petrom Kaćunko, s kojom je ove godine dobio kćer.

S druge strane, Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu. Razveli su se prošle godine.

Prije Marija, Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Dominika, a razveli su se 2015. nakon pet godina braka te su ostali u odličnim odnosima. Mario Mamić iz bivšeg braka s Monikom Kravić ima sinove Jakova i Josipa.

Pogledaji ovo Tia Mamić (Foto: Instagram) Celebrity Prijateljica objavila fotografije: Lijepa i samozatajna Tia blista nakon udaje za Marija Mamića

I Kenny iza sebe ima dva braka i iz prvog ima dvoje djece, pjevačicu Kaylu i košarkaša K.J.-a. S drugom suprugom Gwendolyne Osoborne, s kojom je u braku bio od 2006. do 2018. godine, također je dobio dvoje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 2 +25 In Magazin: Lidija Bačić Celebrity Poslušajte kako zvuči pjesma koju je Lidija Bačić posvetila Hajduku i Dalmaciji: "Imala sam potrebu ovo snimiti..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 6 Khloe Kardashian - 5 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 3 +25 Khloe Kardashian - 2 Celebrity Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene