Vježbalo se...

Grubnićeve fotografije u kupaćim gaćicama sa zanimljivim detaljem ukrale svu pozornost, a mišići koje ima stvarno su brutalni!

Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 3 +20 Marko Grubnić Galerija

Marko Grubnić objavio fotografije na kojima pozira u kupaćim gaćicama i ponosno pokazao top-formu na kojoj mu mnogi zavide.

Naš poznati stilist Marko Grubnić ne miri se s odlaskom ljeta i vrućih dana, pa je svom omiljenom godišnjem dobu posvetio objavu koja je malo toga ostavila mašti.

Marko je na svom Instagramu podijelio dvije fotografije na kojima pozira u kupaćim gaćicama s motivom britanske zastave dok se tušira, a na kojima je pokazao i svoje isklesano tijelo.

"Zauvijek ljetno raspoloženje", napisao je uz objavu za koju je dobio brojne lajkove.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Marko je nedavno privukao pozornost na zagrebačkim ulicama u bež trenirci na koju je kombinirao tamnozelenu majicu, a na nju je uskladio luksuzne smeđe-bež natikače i torbicu, dok je na licu imao crne sunčane naočale.

Osim što je zaslužan za svoje besprijekorne stajlinge, Grubnić je zaslužan i za stajlinge slavnih osoba, a tijekom godina stekao je zavidan broj klijenata, od kojih mu je svakako najvjernija pjevačica i prijateljica Maja Šuput.

Trenutačno u našem popularnom showu "Supertalent" odijeva sva četiri člana žirija Maju Šuput, Martinu Tomčić, Davora Bilmana i Fabijana Pavla Medvešeka, kao i voditeljski dvojac Igora Mešina i Franu Ridjana.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lenny Kravitz - 4 Lenny Kravitz - 6 Lenny Kravitz - 3 Lenny Kravitz - 1 +22 Lenny Kravitz - 5 Celebrity S 59 godina skinuo je baš sve sa sebe i pokazao brutalno mišićavo tijelo, nije se baš nimalo promijenio od početka karijere!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Jon Hamm - 2 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 3 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 5 +22 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 4 Celebrity Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene