"Svaka žena treba jednog Marka"

Marko Grubnić okružen ljepoticama dočekao novu godinu u Beogradu, a zaplesao si je i s dobro raspoloženom Ninom Badrić!

Marko Grubnić i Nina Badrić Marko Grubnić i Nina Badrić Marko Grubnić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Nina Badrić Marko Grubnić - 6 Marko Grubnić - 7 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić i Momčilo Gurović Marko Grubnić i Nina Badrić - 2 Marko Grubnić i Nina Badrić - 1 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 3 +20 Marko Grubnić - 2 Galerija

Marko Grubnić objavio je na profilu na Instagramu fotografije i snimke s nezaboravnog dočeka nove godine u Beogradu.

Naš modni stilist Marko Grubnić novu je godinu dočekao u jednom popularnom beogradskom klubu, a da se savršeno proveo pokazao je i svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Marko je objavio niz fotografija na kojima pozira u društvu ljepotica, među kojima se našla i Nina Badrić s kojom je zaplesao, a s njim je bio i Momčilo Gurović.

"Sretna vam nova 2024. godina! Bila je ovo čarobna noć s mojim prijateljima. Jako sam uzbuđen zbog svih sjajnih stvari koje tek dolaze. Nazdravimo novoj godini, sjajnim prilikama i novom početku", napisao je Marko uz objavu.

"Svaka žena treba jednog Marka", odgovorila mu je Nina potom u komentaru, a zaredale su i brojne čestitke od obožavatelja.

Marko je uoči blagdana izazvao pravo oduševljenje božićnim dekoracijama svog luksuznog stana i priznao kako mu je to najdraže doba u godini.

"Božićni duh u mom domu. Najčarobnije razdoblje u godini", napisao je Marko uz fotografije na kojima ukrašava preslatke božićne kućice u svilenoj pidžami i na kojima se vidi kako je ukrasio stan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 4 +25 Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Aleksandra Prijović iznenadila sve novim imidžem, a u dekolte do pupka nitko nije prestao gledati!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 4 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 1 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 5 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 +26 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 3 Celebrity Isplivale neviđene fotke s vjenčanja Sandre Perković, raskošni detalji bili su posvuda, a mladenci su za ulazak odabrali dobro poznati hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene