Evo kako izgleda

Kapetan Barakuda od mladih dana ljubi samozatajnu Dubrovkinju, zajedno su prebrodili i izazovan period: "Njena podrška jako mi je važna!"

Marko Bijač Marko Bijač Ronald Gorsic/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bijač i Zrinka Kordić Marko Bijač i Zrinka Kordić Marko Bijač i Zrinka Kordić Marko Bijač Marko Bijač Marko Bijač Marko Bijač Marko Bijač Marko Bijač Marko Bijač +4 Marko Bijač Galerija

Marko Bijač godinama je u sretnoj vezi sa Zrinkom Kordić, koja se ne voli eksponirati.

Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije i vratar grčkog Olympiakosa, Marko Bijač, s Barakudama će ponovno pokušati osvojiti zlato na Europskom prvenstvu, a u finalu ih čekaju Španjolci.

Bijač je tijekom karijere osvojio medalje na svim velikim natjecanjima, a sve to vrijeme podrška mu je bila partnerica Zrinka Kordić.

Vaterpolist i samozatajna Dubrovkinja par su od školskih dana, a upoznali su se u rodnom Dubrovniku.

Svoju vezu par je jedno vrijeme održavao i na daljinu, dok je Zrinka studirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Unatoč razdvojenosti, jedno drugome pružali su bezuvjetnu podršku te su tako prebrodili i ovo izazovno razdoblje.

"Zrinkina podrška jako mi je važna. Maksimalno mi se prilagodila i mislim da dosta dobro podnosi moje često odsustvo od kuće", otkrio je Marko jednom prilikom u IN Magazinu.

Puno se puta pisalo i kako bi mogli stati pred oltar, no to se, koliko je poznato, još nije dogodilo. Par uspješno čuva svoju privatnost i dostupno je tek nekoliko njihovih zajedničkih fotografija iz prošlosti, koje možete pogledati u galeriji.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Saša Kopljar, Marija Rukavina,Valentina Baus i Dino Goleš, Želim život Dino Goleš i Valentina Baus +10 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Celebrity Predivne vijesti u obitelji našeg mladog voditelja: "Sva sreća svijeta trenutačno je na našoj adresi!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Nekad i sad Nives Celzijus i deset godina nakon razvoda ponosno nosi uspomenu na bivšeg muža na intimnom mjestu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene