Pa što je ovo?

U brutalne mišiće ovog ljepotana teško je prestati gledati, u šestom desetljeću zavide mu i upola mlađi frajeri!

Mark Wahlberg Mark Wahlberg Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 6 Mark Wahlberg - 4 Mark Wahlberg - 5 Mark Wahlberg - 3 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 4 Mark Wahlberg - 5 Mark Wahlberg - 3 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 1 +16 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 1 Galerija

Mark Wahlberg pokazao je svoje isklesano tijelo na plaži na Barbadosu, na koje je i sam više nego ponosan.

Holivudski glumac Mark Wahlberg bio je pravi mamac za poglede na jednoj od plaža Barbadosa gdje ovih dana uživa u obiteljskom odmoru.

52-godišnji Mark pokazao je isklesano tijelo i mišiće dok je uživao uz ocean, a rijetki su mogli skrenuti pogled s njega. Društvo mu je pravila 45-godišnja supruga Rhea Durham i njihova djeca, a na paparazze se nisu previše obazirali.

Unatoč tome što je na odmoru, Mark se drži svoje nove mantre 'bez slobodnih dana', odnosno svakodnevnog vježbanja u čemu se i krije tajna njegova izgleda.

U nedavnoj objavi na profilu na Instagramu glumac i svoje pratitelje pokušao motivirati da počnu s novim odlukama.

"Nema slobodnih dana. Nemojte čekati novu godinu", poručio je Mark svojih 27,4 milijuna pratitelja i u jednom trenutku u videu podigao majicu i pohvalio se čvrstim trbušnim mišićima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Nedavno je otkrio još jedan od svojih trikova kada je u pitanju tako dobar izgled i vrhunska forma, a to je kupanje u ledenim kupkama.

"Sretan Božić svima! Nema boljeg načina za početak dana od hladnog kupanja. Bog vas blagoslovio", poručio je glumac kojem na izgledu zavide i upola mlađi kolege.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak i Dženan Lončarević - 5 Indira Levak i Dženan Lončarević - 4 Indira Levak i Dženan Lončarević - 1 +25 Indira Levak - 3 Celebrity Indira Levak pokazala više nego što je planirala u novom spotu, za sve su krivi prorezi ispod kojih je sve izvirilo!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 +22 Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos ostala bez voljenog člana obitelji: "Ova godina je za mene i obitelj bila teška i tužna, izgubila sam je..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene