s kolicima na špici

Obiteljska idila bivšeg kapetana Hajduka: Sa svojom srednjoškolskom ljubavi dobio je troje djece, a jednog sina nazvao je po našem nogometašu!

Mario Maloča sa suprugom Ivanom i sinom Mario Maloča sa suprugom Ivanom i sinom Josip Moler/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Maloča sa suprugom Ivanom i sinom Mario Maloča sa suprugom Ivanom i sinom Mario Maloča sa suprugom Ivanom Mario Maloča sa suprugom Ivanom Mario Maloča sa suprugom Ivanom Vjenčanje Marija i Ivane Maloče Vjenčanje Marija i Ivane Maloče Vjenčanje Marija i Ivane Maloče Vjenčanje Marija i Ivane Maloče Vjenčanje Marija i Ivane Maloče +22 Vjenčanje Marija i Ivane Maloče Galerija

Mario Maloča prošetao je centrom Zagreba sa suprugom Ivanom, a u kolicima su gurali sinčića.

Stoper Gorice i bivši kapetan Hajduka Mario Maloča (34) snimljen je u šetnju Zagrebom sa suprugom Ivanom i njihovim najmlađim djetetom, sinčićem Pavlom kojeg su dobili u prosincu prošle godine.

Mario je sina gurao u kolicima, dok je supruga Ivana u rukama nosila veliki buket.

Par zajedno ima još dvoje djece; kćerkicu Teu koja je najstarija, te sina Niku kojeg je nogometaš nazvao prema svojem uzoru iz mlađih dana Niki Kranjčaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Maloča (@mariomaloca)

Ivana i Mario vjenčali su se u lipnju 2012. godine u crkvi svetog Pavla u zagrebačkom Retkovcu, a njihova ljubav traje još iz srednjoškolskih dana.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 13 Marco Cuccurin - 11 +30 Marco Cuccurin - 10 Celebrity Omiljeni domaći influencer u suknji i otkrivena trbuha nastavlja prkositi stereotipima: "Važno je bit drukčiji od drugih!"  

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene