Opa!

Zgodna Grkinja rasplesala eurovizijsku publiku, atmosfera se zahuktala!

Marina Satti - 2 Marina Satti - 2 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Satti - 8 Marina Satti - 6 Marina Satti - 2 Marina Satti - 3 Marina Satti - 5 Marina Satti - 4 Marina Satti - 7 Marina Satti - 1 Natjecatelji Eurosonga - 4 Marina Satti - 2 +12 Marina Satti - 3 Galerija

Grkinja Marina Satti zahuktala je atmosferu svojim nastupom u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga, evo tko je ona.

Na drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga nastupila je i Grčka sa svojom predstavnicom Marinom Satti, 37-godišnjom brinetom koja je sve svojom ritmičnom pjesmom rasplesala u dvorani.

Pjesma ''Zari'' brzo se svidjela obožavateljima Eurovizije, a za svoj nastup spojila je tradicionalne grčke elemente s modernim, urbanim vizualnim idejama.

Nastup Grčke bio mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

A evo i nekih reakcija gledatelja.

Dok su neki oduševljeni, nekima se baš i nije svidjela.

''Grčka, ne možemo si priuštiti da budemo domaćini!'', ''Što je s mikrofonom, izgleda kao da ga ne koristi'', ''Grčka mi daje vajb dječje Eurovizije, ne sviđa mi se...'', bili su neki od komentara.

Marina Satti rođena je 26. prosinca 1986. u Ateni. Majka joj je Grkinja, a otac iz Sudana, dok je Marina odrasla na otoku Kreti.

Kao djevojčica počela je učiti svirati klavir, a potom je u srednjoj školi upisala klasično pjevanje. Završila je glazbeni studij u Ateni i Bostonu.

Debitantski singl objavila je 2016. godine, a nosio je naziv Koupes. Njena pjesma Mantissa iz 2017. bila je na prvom mjestu najslušanijih singlova u Grčkoj te godine.

Više o svim nastupima druge polufinalne večeri pogledajte OVDJE.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene