Prva mu čestitala

Marin Miletić sudjelovao u utrci i pohvalio se rezultatom, a posebno ponosna bila je njegova djevojka!

Marin Miletić Marin Miletić Goran Kovačić/Pixsell 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić Marin Miletić Marin Miletić Marin Miletić Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +27 Kristina Krepela i Marin Miletić Galerija

Marin Miletić sudjelovao je u tradicionalnoj uličnoj utrci Homo si teć.

Mostovac Marin Miletić u Rijeci je sudjelovao u najmasovnijoj uličnoj utrci u Hrvatskoj Homo si teć.

Tijekom utrke ulovili su ga fotografi, a Marin se javio i na društvenim mrežama, gdje se pohvalio svojim rezultatom.

"Još ima ulja u svijeći. Desetka nakon par mjeseci", napisao je nakon istrčane utrke u pričama na Instagramu, uz svoju fotografiju, a zatim se javio i videom.

Pogledaji ovo Kristina Krepela na Instagramu - 1 Celebrity Naša glumica u zagrljaju političara skrenula je pozornost na vrlo važan dan koji se obilježava, no njen partner sve je okrenuo na romantiku!

"Predivan dan sporta i rekreacije u Rijeci. Istrčao sam desetku Homo si teć, za nekih 46, 47 minuta. Sport treba gurati u cijelo društvo, u obrazovni i odgojni sustav, osnažiti rekreaciju, promovirati bavljenje sportom!" poručio je Marin u videu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Miletić (@marinmiletic_)

Objavu je među prvima komentirala njegova djevojka, glumica Kristina Krepela, koja mu je čestitala nizom slavljeničkih emotikona, a dodala je i srce.

Marin i Kristina ispočetka su svoju vezu tajili od javnosti, a glasine o njihovoj romansi počele su kružiti nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom. Vezu su potvrdili sredinom 2022. i od tada su gotovo nerazdvojini, a Kristina je bila uz Marina i u stožeru Mosta u izbornoj noći.

Pogledaji ovo Marin Miletić Celebrity Marin Miletić pokazao oca i podijelio svoju obiteljsku priču: "Brat mi je doktor znanosti, sestra vrhunski anesteziolog, jedino sam ja..."

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolesti, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sestrom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +26 Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Udala se sestra chefa Stjepana iz MasterChefa, ponosni brat objavio je fotografiju s mladenkom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Pripreme za Eurosong - 3 Celebrity Video prve probe Baby Lasagne raspametio je eurovizijske obožavatelje, opet se izdvojio i kao glavni favorit za pobjedu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene